1e jeugd LACO team besluit in stijl!

Op de laatste reguliere competitiedag heeft het 1e Laco jeugd team olv coach Arjan vd Meij niets overgelaten van tegenstander PDB. De puntloze tegenstander was volstrekt kansloos tegen de DBBR spelers.

De singles werden voor rekening genomen door achtereenvolgens Jessy, Lars, Bas, Kenzo en Moreno. Laatst genoemde gooide 1 maal de maximale score. Alle 5 de partijen werden clean met 0-3 gewonnen!

Ook in de koppels ging het voortvarend. Lars en Kenzo wonnen de 1e met 0-3  o.a. door een 145(!) finish van Lars. Bas en Moreno sloegen ook toe via een 0-3 zege . Dit zelfde koppel won ook de 3e partij in deze ronde (wederom 0-3) o.a. met een 180-er van Moreno, zijn 2e van de dag dus. Kenzo en invaller Brent deden het niet minder en ook zij pakten zijn hun tegenstander met 0-3 in voor een 0-9 voorsprong.

De teamgame werd wederom een prooi voor de gretige jongelingen van Arjan en ook de afsluitende solo partij, Jessy was de aangewezene, ging met 0-3 naar de koploper.

Zonder dus ook maar 1 leg te verliezen vandaag , kwam hiermee een einde aan de reguliere competitie. Met slechts 1 verlies partij (opgelopen in het openingsduel dit seizoen), werd fier de 1e plek bereikt in een poule met 6 tegenstanders. Gezien de vorm waarin het team verkeert, zal DBBR ongetwijfeld een van de top favorieten zijn tijdens de finale dag in Kamerik op 17 juni……

Peter van der Heijden.