35 Jarig jubileum DBBR

DBBR 35 Jaar

dbbrIMG_7624Zaterdag 11 Juni vierde onze dartsbond haar 35 jarig jubileum. Dit jubileum had veel weg van een reünie, aangezien ook oud-bestuurders, leden en medewerkers hun weg naar de Leidse Dart Vereniging wisten te vinden. Onder het genot van een hapje en een drankje was er vooral aandacht voor diegenen die een belangrijke prestatie hadden neergezet of zich hebben ingezet voor de DBBR.

Ook kregen alle leden die langer dan 25 jaar lid waren een oorkonde die recht geeft op vrijstelling van contributie. Speciale gast was oud DBBR Lid Raymond van Barneveld. Er werden vele herinneringen opgehaald en later op de avond gooide enkele DBBR leden een leg (of meer) tegen Raymond van Barneveld. O.a Max de Jong, Arjan van der Mey, Dustin Straver, Kristiaan de Boer, Alex Hoiting en Danny Azier waagden een poging, alleen Danny Azier wist zijn leg te winnen.

Als laatste gooide Willem Kralt (met geleende darts) een b.o 5 legs tegen Raymond. Deze “partij” eindigde met 3-1 in het voordeel van Raymond. Ook aanwezig was voormalig NDB Directeur Helen Hofland die de rol van de DBBR en haar leden/bestuursleden binnen de Nederlandse dartwereld prees.

Het DBBR Bestuur en de medewerkers van de Leidse Dart Vereniging bedanken alle aanwezigen voor een gezellige en geslaagde avond.