A.s. zaterdag 24 februari DBBR heren, dames en jeugdranking

A.s. zaterdag 24 februari staan zowel de DBBR jeugd als heren en dames ranking op het programma. De jeugd gaat alweer beginnen aan zijn 7e ranking terwijl de heren en dames van start gaan met de 5e ranking.

De strijd bij de jeugd lijkt al gespeeld. Lars Plaisier wist tot nu toe 28 punten bij elkaar te graaien en staat hiermee 12 punten voor op de nummers twee Kenzo Honsbeek en Moreno Blom.

De jeugdranking zal plaatsvinden in Buurthuis Kratong in Oegstgeest en start om 13:00 uur. | De wedstrijdleiding is in handen van Arjan v/d Mey.
De tussenstand van de ranking is hier te vinden.

De herenranking is nog heel erg spannend. Arie v/d Eijkel is koploper met 23 punten en dat is slechts 1 punt meer dan nummer twee John Zandbergen. Bij de dames is het ook nog heel erg spannend Marlous Focke gaat aan kop met 18 punten maar wordt op de hielen gezetten door Sabrina Heemskerk-Mulder met 16 punten.

De heren en dames ranking zal plaatsvinden bij Voetbalvereniging Meerburg in Zoeterwoude en start om 20:00 uur | De wedstrijdleiding is in handen van AT Darts.
De tussenstand van de ranking is hier te vinden.