Danny Azier en Rilana Erades DBBR Rankingkampioen

Rilana en Danny

Rilana en DannyDe finale van de laatste DBBR Ranking bij de heren ging tussen Ferry van Veen en Sjors van Veen. Ferry wist hier met 5-2 van Sjors te winnen. Bij de dames was het voor de 8e keer een finale tussen Rilana Erades en Marjolein van der Leer. Ook deze wist Rilana van Marjolein te winnen. Het uiteindelijk resultaat van een seizoen DBBR-ranking, bij de heren werd Danny Azier rankingkampioen. 

Danny was 7 of 8 jaar geleden al eens rankingkampioen. Nummer 2 bij de heren was Ferry van Veen en derde Sjors van Veen. Bij de dames een bijzondere prestatie van Rilana Erades die ongeslagen rankingkampioen is geworden. Nummer 2 bij de dames Marjolein van der Leer en gedeelde derde zijn Bianca Los en Nancy Kapitein.

De beide rankingkampioenen gaan op zaterdag 28 augustus deelnemen aan de Champions League of Darts. Deze wordt in Hotel Zuiderduin Egmond aan Zee gehouden. Naast de rankingkampioenen zullen ook de Gesloten Bollenstreek kampioenen Mark de Wolf en Marjolein van der Leer deelnemen aan de Champions League of Darts.Dames DBBR Ranking