Dartshop Leiden doet gooi naar de superleague

Komende zaterdag staat de eerste speelronde van de SuperLeague play-offs voor seizoen 2018-2019 gepland. Er verschijnen 24 teams aan de start en daarvan zullen drie teams zich direct plaatsen voor de overgangsklasse van SuperLeague seizoen 2018-2019.

De ingeschreven teams zijn op regio ingedeeld in zes poules en van elke poule zal de nummer één doorgaan. Op zaterdag 19 mei spelen deze nummers één tegen elkaar en de winnaars plaatsen zich voor de SuperLeague van volgend seizoen. De verliezers van deze wedstrijd maken ook nog kans op plaatsing. Op zaterdag 16 juni spelen zij namelijk een promotie/degradatieduel tegen de nummers 9 van de drie overgangsklassen van het huidige seizoen. De winnaar van deze wedstrijd speelt in seizoen 2018/2019 ook in de SuperLeague.

Ook vanuit de DBBR regio gaat het team van Dartshop Leiden een gooi doen naar een plek in de Superleague 2018/2019. Morgen (zaterdag 24 maart) staat de eerste wedstrijd in Beverwijk op het programma. Daarna volgen er nog twee thuiswedstrijd tegen een team uit Purmerend en uit Maasdijk. Alleen de nummer één van de poule plaats zich voor de volgende ronde.

De volgende spelers komen in actie namens het team uit Leiden.

Dennis Verhaegen
Max de Jong
Henny v/d Ster
Johan van Velzen
Perry Noordermeer
Ferry van Veen
Danny Azier
Erwin Vossen

Manager: Dennis v/d Laar
Schrijver: Edwin van Amerongen