DBBR en Rilana Erades Sluiten Samenwerking In Goed Overleg Af

Na goed overleg hebben we gezamenlijk besloten om ieders eigen weg te vervolgen met betrekking tot jeugddarts. Hoewel we de afgelopen tijd met veel enthousiasme en inzet hebben samengewerkt, kwamen we tot de conclusie dat we soms verschillende mogelijkheden, ideeën en visies hebben over de invulling van het jeugdprogramma.

Deze verschillen in aanpak zijn echter niet altijd eenvoudig te overbruggen, waardoor het beter is om ruimte te geven voor individuele groei en ontwikkeling. We zijn trots op wat we samen hebben bereikt en danken Rilana voor haar inzet en toewijding aan de jeugdafdeling.

Met vertrouwen in elkaars toekomstige succes, wensen we elkaar het allerbeste toe en blijven we openstaan voor eventuele toekomstige samenwerkingen. De passie voor jeugddarts blijft onverminderd, en we zijn ervan overtuigd dat zowel DBBR als Rilana zullen blijven bijdragen aan de groei en populariteit van de sport.

 

 

Namens Rilana zelf:

Beste DBBR leden,

Via deze weg wil ik laten weten dat ik per eind juni stop als DBBR Jeugdcoördinator, we hebben na corona het DBBR Jeugd darts weer opgestart, inmiddels zijn er nieuwe initiatieven ontstaan en ook vanuit het DBBR bestuur gaat er nu meer gebeuren, waardoor ik verder kan met mijn eigen visie en ideeën ter ontwikkeling van Jeugddarts. Hier zal ik vanaf september mee van start gaan, meer informatie volgt binnenkort.

Ik wil graag het DBBR Bestuur te bedanken voor de ondersteuning en samenwerking in de afgelopen twee jaar, en ze heel veel succes te wensen met de ideeën die er zijn.

Met vriendelijke groet,
Rilana Erades

 

Mochten mensen vragen/opmerkingen hebben m.b.t. tot bovenstaande kunnen zij uiteraard contact opnemen middels info@dbbr.nl

 

Met sportieve groet,

Marco mede namens de rest van het bestuur