DBBR jeugd laat weer van zich horen tijdens 2e NDB ranking in Beek en Donk

Afgelopen middag stond in Beek en Donk de 2e NDB ranking van het seizoen 2017/2018 op het programma. De dbbr leden hadden wisselend succes.

Bij de meisjes wist Lola Haddeman uit Katwijk de winnaarsronde te bereiken, zij verloor uiteindelijk in de kwartfinale van Nederlands team speelster Layla Brussel. Jaimy de Groot uit Leiden verloor in de halve finale van de verliezersronde en behaalde hiermee dus toch nog een mooie 3e plaats.

De in de categorie junioren, hier waren bijna alle dbbr jeugdspelers al snel uitgeschakeld behalve Lars Plaisier, hij bereikte in de verliezersronde de finale die hij helaas wel met 3-1 verloor van Danny Jansen.

En in de categorie aspiranten wisten zowel Leidenaar Andy v/d Leek als Dinand Hoek uit Warmond de winnaarsronde te bereiken, Dinand verloor uiteindelijk in de halve finale van Pim van Bijnen. Andy v/d Leek was in de kwartfinales niet opgewassen tegen Marvin van Deest.

Voor meer uitslagen van de NDB Ranking in Beek en Donk, klik op één van onderstaande links.

Meisjes

Meisjes verliezersronde

Aspiranten

Aspiranten verliezersronde

Junioren

Junioren verliezersronde

Wij bedanken Vincent v/d Leek voor de foto en informatie. 

Mochten wij onverwachts een bijzondere prestatie vergeten zijn te melden. Laat het ons dan even weten via info@honsbeekmedia.nl