DBBR Jeugdspeler Lars Plaisier wint Champions League of Darts

LarsCLODOmdat DBBR speler Kenzo Honsbeek vanwege zijn leeftijd in de categorie Junioren werd ingedeeld kwam er bij de Aspiranten een plekje vrij, Lars Plaisier kwam hier vanwege zijn prestaties van afgelopen seizoen voor in aanmerking en hoorde daarom kort voor de Champions League of Darts dat hij mee mocht doen. Dat maakte de prestatie nog groter, Lars won o.a van Sjoerd Meijer met 3-2, versloeg vervolgens Stijn van den Berg met 3-1 en verloor daarna geen enkele leg meer.

In de finale was Anthony Moes zijn tegenstander, Anthony gooide eerder tegen Twan van Rijn (DBBR) een 170 finish maar in de finale was Lars Plaisier te sterk voor Anthony Moes (DVO). De eerste grote prijs voor Lars is meteen een hele mooie titel, hij wint de Champions League of Darts bij de aspiranten en is in december Vipgast bij de Finder Darts Masters in Egmond aan Zee.

DBBR Dame Rilana Erades, Rilana die Nederland met het Damesteam zal vertegenwoordigen op het WK in Turkije deed ook opnieuw van zich spreken, zij speelde zich bij de beste 4 dames van de CLOD maar verloor de halve finale van Sharon Prins. Eerder won zij o.a van Patricia Smit en Claudia Engelschalk.

Foto: Evert Zomer

Uitslagen CLOD Dames – Heren

Uitslagen CLOD Aspiranten – Junioren