DBBR Ranking 4: Titels naar van Veen, Roodbergen en Attema


Afgelopen weekend stond alweer de 4e dbbr ranking van het seizoen 2019/2020 op het programma, bij de jeugdranking in de Katwijkse Dart Vereniging was de wedstrijdleiding in handen van Marjolein de Groot en in Bruincafé Taveerne in Lisse waren de dames van AT Darts aanwezig.

Bij de jeugd is er dit seizoen maar één speler die tot nu toe de prijzen pakt, Matthijs Attema wist de eerste drie rankings al op zijn naam te schrijven en voegde er afgelopen zaterdag de 4e aan toe.

Bij de heren ging de eindzege naar Ferry van Veen, de geboren Veender tegenwoordig woonachtig in Leiden versloeg op weg naar de finale o.a. Jeffrey de Winter, Remco Tims en in de finale was hij met 6-5 te sterk voor Nick v/d Linden.

Bij de dames is er dit seizoen een ook een jonge dame die domineert, Patricia Roodbergen uit Katwijk wist DBBR ranking 1 en 2 al op haar naam te schrijven en pakt afgelopen zaterdag ook de vierde ranking. En geen misselijke uitslagen in de halve finale versloeg ze Marie v/d Zalm met 3-1 en in de finale gaf ze Evelien van Tol een pak op de broek met 4-0.

HEREN
KWARTFINALES

Johan van Velzen – Remco Tims 3-4
Ferry van Veen – Jeffrey de Winter 4-1
Max de Jong – Michelovic van Velzen 4-1
Nick v/d Linden – Sander Teske 4-0

HALVE FINALES
Remco Tims – Ferry van Veen 2-5
Max de Jong – Nick v/d Linden 3-5

FINALE
Ferry van Veen – Nick v/d Linden 6-5

DAMES
HALVE FINALES

Leonie Kooi vs Evelien van Tol 0-3
Marie v/d Zalm vs Patricia Roodbergen 1-3

FINALE
Evelien van Tol vs Patricia Roodbergen 0-4

JEUGD
HALVE FINALES

Matthijs – Stijn 4-3
Lucas – Justin 2-4

FINALE
Matthijs – Justin 5-0