DBBR Ranking 5 titels voor van Velzen, Focke en Attema

Johan van Velzen en Marlous Focke zijn de winnaars geworden van de DBBR ranking #5 in Café Santé te Leiden. van Velzen versloeg op weg naar de finale o.a. Perry Noordermeer, Dave van Soest, Alex Mos en in de finale was hij met 5-2 te sterk voor Nick v/d Linden. Focke versloeg in het dames toernooi o.a. Miranda Azier en Evelien van Tol en in de finale was ze met 4-2 te sterk voor Esther van Dijk.

De verliezersronde bij de heren kwam op naam van Wesley Hurrebrink en de beste dame in de verliezersronde was Angelique Straathof.

De jeugdtitel in Partycentrum de Zijl ging wederom naar Matthijs Attema, hij versloeg o.a. Mike van Vliet, Bradley v/d Velden en in de finale was hij met 5-1 te sterk voor Justin v/d Velden.

Kersvers Dutch Open Champion Stijn Verbakel was de beste in de verliezersronde.

Als we met een schuin oog kijken naar de ranking dan zien we dat bij de heren Nick v/d Linden op de eerste plaats staat met 42 punten, op de tweede plaats vinden we Ferry van Veen met 31 punten en op de derde plaats Marco Kleijn met 23 punten. Bij de dames is Patricia Roodbergen de nummer 1 zij heeft 29 punten en dat is er eentje meer dan nummer twee Marlous Focke en op de derde plaats vinden we Evelien van Tol met 20 punten.

Bij de jeugd is Matthijs met vijf keer winst op rij natuurlijk de sterkste, hij heeft op dit moment 40 punten bij elkaar verzameld, de nummer twee is Justin v/d Velden met 24 punten en de nummer drie is Milan Alkemade met 18 punten.

Op 7 maart staat de volgende ranking op het programma de jeugd speelt zijn toernooi in Café Santé te Leiden en de senioren gaan naar Café ’t Veen in Roelofarendsveen.