DBBR Speler Henny vd Ster wint Champions League of Darts

Henny vd SterDBBR Lid Henny van der Ster is al jaren het bekendste lid met de beste (landelijke) prestaties. Voor het bestuur van de DBBR een reden om Henny een wildcard te geven voor de Champions League of Darts in Egmond aan Zee. In een sterk deelnemersveld met o.a Arjan Moen, Dick van Dijk en Toon Greebe kwam Henny als grote winnaar uit de bus. Reinier Schouten werd Henny’s eerste slachtoffer, het werd 4-0.

Ahmed Kader wist het de Leidenaar knap lastig te maken maar verloor met 4-3. Gino Vos won geen leg in de kwartfinale. In de halve finale kwam ook Vincent van der Meer tekort tegen de Eredivisie speler van United. Nog 1 hindernis te gaan, Jan Karel leek in de finale af te stevenen op de titel maar Henny toonde veerkacht. De partij moest in de allerlaatste leg worden besiist.

Juist op dat moment wist Jan te beslissende dubbel niet te raken, Henny van der Ster maakte dankbaar gebruik, eindstand 3-2 in sets. Een prachtige overwinning voor Henny die niet alleen de Champions League of Darts beker in ontvangst nam maar tevens een ticket verdiend voor de Zuiderduin Masters in december, daarnaast zal hij deelnemen aan de Winmau World Masters en aan de play-offs voor de Lakeside.

Het DBBR bestuur feliciteert Henny van harte met deze topprestatie. Mark de Wolf deed het ook niet onverdienstelijk, de nieuwe speler van Eredivisieteam de Bolle Olifant bereikte de kwartfinale maar verloor toen met 4-3 van Wouter Vaes. Klik hier voor meer info en alle uitslagen.