De Katwijkse Dartvereniging stapt in als Vriend van DBBR TV

Wat is het toch onwijs gaaf als bedrijven /verenigingen spontaan instappen om nieuwe initiatieven van Dartsbond Bollenstreek Rijnland te ondersteunen, de Katwijkse Dartvereniging is als twee ingestapt als vriend van DBBR TV, zij krijgen van DBBR een mooi reclame pakket met een banner op de voorpagina, een animatie filmpje op ons DBBR TV youtube kanaal, en een uitnodiging voor twee personen voor het DBBR Vrienden toernooi. Bij bedanken de Katwijkse Dartvereniging voor het vertrouwen en kijken uit naar een fijne samenwerking.

De Katwijkse Dartvereniging is opgericht op 23 februari 2016. En Sinds de start van de dartvereniging is het ledenaantal explosief gegroeid. Al meer dan 85 darters (uit Katwijk en omstreken) beleven iedere week plezier aan hun hobby. Jong of oud, man of vrouw, recreatief of ambitieus: iedereen is welkom bij de Katwijkse Dartvereniging. Hierdoor is vereniging de plek voor iedere darter in Katwijk en omstreken!

IEDEREEN IS WELKOM
Ongeacht het niveau en van jong tot oud

GENOEG RUIMTE OM TE SPELEN
7 banen in totaal, allen voor zowel recreatie als competitie geschikt

VEEL TIJD OM TE SPELEN
Ma/Wo/Do: 19:30 tot 00:00 Vrijdag: 19:30 tot 01:00 Kijk op de Facebook pagina voor meer informatie!

VELE LEUKE ACTIVITEITEN
Diverse toernooien en rankings! Maar ook kan je je toevoegen aan een dartteam voor competitie

Meer informatie over de Katwijkse Dartvereniging is te vinden via: https://www.dekatwijksedartvereniging.nl/


Wilt u ook vriend worden van DBBR? dit kan zowel particulier, zakelijk of als Vriend van DBBR TV. Meer informatie hierover is te vinden via DEZE LINK.