De laatste NDB ranking van het seizoen 2017/2018 (inclusief beelden van de DBBR jeugd)

Vandaag stond in sporthal Corlaer in Nijkerk de laatste NDB ranking van het seizoen 2017/2018 op het programma. Wij fietsen zoals altijd even door de diverse schema’s heen op zoek naar resultaten van onze DBBR leden.

Ook was het DBBR mediateam aanwezig in Nijkerk en maakte de bovenstaande video van onze DBBR jeugd.
Het DBBR mediateam verricht mooie vrijwillige werkzaamheden voor de DBBR, wilt u vriend worden van DBBR en de activiteiten van dit team ondersteunen? 

We beginnen in het heren A toernooi daar wist Johan van Velzen de laatste 16 te bereiken, maar bij deze laatste 16 was Hendrik Tooren met 4-1 te sterk. Alle overige dbbr leden lagen er al eerder uit.

Bij de heren B wist DBBR 1e divisie speler Raymon Flaman de laatste 16 te bereiken, hij verloor van Jitse van der Wal.

Helaas geen spraakmakende prestaties bij het damestoernooi.

In het meisjes toernooi een 3e plaats in de verliezersronde voor Jaimy de Groot.

In de aspiranten winnaarsronde kwam Dinand Hoek wederom een heel eind, uiteindelijk moest hij in de halve finale zijn meerdere erkennen in de rankingkampioen van dit jaar Pim van Bijnen. Andy v/d Leek bereikte de laatste 16, in deze ronde was Marvin van Deest met 3-2 te sterk. In de apsiranten verliezersronde verloor Lucas van der Kaaij in de kwartfinales.

In het junioren toernooi was de kersverse ”Downstairs pupil” Moreno Blom de sterke DBBR speler, hij kwam uiteindelijk tot en met de kwartfinales, hierin verloor hij van Kevin Lasker. Lars Plaisier bereikte de kwartfinales in de verliezersronde, maar verloor hierin van Gian van Veen.

In het paradarts bereikte Jack Spaanderman wederom de finale, maar nadat hij eerder in de poule verloor van Cliff Ruiter, was hij ook in de finale niet sterk genoeg en moest hij genoegen nemen met een 2e plaats.