Dennis Verhaegen mist op een haartje na de Nederlandse selectie.

IMG-20150201-WA0009Vandaag stonden in Sportbar Overtime in Oudewater de kwalificatie wedstrijden voor de Nederlandse selectie op het programma.

Vanuit de DBBR waren Dennis Verhaegen en Thimo van de Zwaan afgevaardigd om mee te doen
(Zij voldeden aan de DBBR en NDB criteria)

Voor Thimo van de Zwaan zat de kwalificatie er helaas al heel snel op, hij verloor namelijk direct in de 1e ronde van Frans van de Weit.

Dennis Verhaegen deed het een stuk beter vandaag. Hij versloeg in de 1e ronde Mark Wiltenburg met 5-0, vervolgens versloeg hij Kevin Wensink (Dennis kwam terug van een 3-1 achterstand naar een 3-5 overwinning) vervolgens versloeg hij nipt Johan van Onna (5-4) en in de uiteindelijk finale ging het helaas mis, Dennis verloor met 6-1 van Sven Groen.

Dennis heeft er zelf het volgende over te melden: Het is balen, drie wedstrijden weet ik me eigen niveau optijd op te pakken, vervolgens gaat het dan in de finale mis, ik voelde geen overdreven spanning en ik weet eerlijk gezegd ook niet waar het mis ging, ik ben er iedergeval goed ziek van, zo dichtbij ben ik nog nooit geweest.