Dustin Straver en Jady Blikman winnen DBBR RANKING #1

Dustin Straver en Jady Blikman hebben gisteravond respectievelijk het heren en dames toernooi bij de DBBR Ranking #1 op hun naam geschreven. In het zeer gezellige Café Santé in Leiden kwamen er in totaal 31 heren en 11 dames op de ranking af. Voor de gelegenheid had Edith van Café Santé acht nieuwe Winmau Blade 6 borden opgehangen! Onze complimenten voor de gastvrijheid.

Om direct even te beginnen met het dames toernooi wat een ongelofelijke prestatie van Jady Blikman de 20 jarige dame uit Voorschoten laat zich telkens vaker zien en was ook vandaag haast niet te stoppen ze verloor dan in de Poulefase van Kimm Palstra, maar wist vervolgens in de knock-out fase met 3-2 te winnen van Anita v/d Velden, Patricia Roodbergen (3-1) en in de finale was ze helemaal niet meer te houden en won met 4-0 van Kimm Palstra.

De verliezersronde bij de dames kwam op naam van Bianca Oudshoorn zij versloeg in de finale Angelique v/d Linden.

Dan het heren toernooi hier stond echt totaal geen maat op Dustin Straver! Als we dan praten over de knock-out fase want in de poulefase had hij zomaar in een shout-out er uit kunnen liggen, dit gebeurde niet en hij wist zich vervolgens via Stefan Caspers, Kristiaan de Boer en Ronald Boot een weg naar de finale te banen, in die finale liet hij niks heel van Lorenzo te Hennepe en won met 6-2.

De verliezersronde kwam op naam van Jasper van Doorn hij versloeg in de finale Nick v/d Linden met 5-4.

DBBR Ranking #1 – Café Santé Leiden

Knock-out
Winnaarsronde heren
http://www.dartsforwindows.com/draws/livedraws.html?tourid=4169

Winnaarsronde dames
http://www.dartsforwindows.com/draws/livedraws.html?tourid=4170

Verliezersronde heren
http://www.dartsforwindows.com/draws/livedraws.html?tourid=4171

Verliezersronde dames
http://www.dartsforwindows.com/draws/livedraws.html?tourid=4172

Door sponsoring van DBBR (€150,-) ging de Dustin met €150,- naar huis en Jady Blikman met €85,- (deze sponsoring gaat bij alle DBBR Ranking toernooien toegevoegd worden)

De volgende DBBR Ranking is op zaterdag 10 december in Café ‘t Veen in Roelofarendsveen.