DVL Montage stapt in als Vriend van DBBR TV

Wat is het toch onwijs gaaf als bedrijven spontaan instappen om nieuwe initiatieven van Dartsbond Bollenstreek Rijnland te ondersteunen, DVL Montage uit Noordwijk is als eerste instapt als vriend van DBBR TV, hij krijgt van DBBR een mooi reclame pakket met een logo op de voorpagina, een animatie filmpje op ons DBBR TV youtube kanaal, en een uitnodiging voor twee personen voor het DBBR Vrienden toernooi. Bij bedanken Danny van Loe voor het vertrouwen en kijken uit naar een fijne samenwerking.

 

Wat doet DVL Montage precies?

Wij monteren keukens ,badkamers en doen ook complete verbouwingen. Maar bij andere werkzaamheden kunt u altijd contact met ons opnemen en bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Wij kunnen ook uw keuken deuren laten spuiten of lakken. Dit is in alle Sikkens of RAL kleuren te verkrijgen. Andere opties in overleg.

Wij kunnen ook meubels op maat maken voor uw badkamer, woonkamer , slaapkamer. in alle afmetingen te verkrijgen. Vraag naar onze prijzen en mogelijkheden.

Wilt u een nieuwe werkblad ? Dan bent u bij ons op het goede adres. Kunststof ,graniet,Keramiek, hout of composiet wij kunnen het leveren aan u en in de gewenste afmeting. Vraag naar de mogelijkheden.

Of bent u op zoek naar een nieuwe keuken? Dit is uiteraard ook mogelijk. Vraag naar de opties.

Bent u alleen op zoek naar een nieuwe kraan, verlichting en/of andere dergelijke? Neem dan gerust contact met ons op voor alle mogelijkheden. Meer informatie is te verkrijgen via http://www.dvlmontage.nl

Waarom is DVL Montage (Danny van Loe) ingestapt als vriend van DBBR TV? 

”Ben zelf darter in de 3de divisie en zou graag een steentje willen bijdragen in de dartswereld. en zou natuurlijk leuk zijn als ik er klanten ooit uit haal. Ben zelf een zeer fanatieke speler en vind het super leuk en wil dat meer mensen er interesse in krijgen. Zodat het meer teams oplevert en misschien grotere toernooien enzo.”

Wilt u ook vriend worden van DBBR? dit kan zowel particulier, zakelijk of als Vriend van DBBR TV. Meer informatie hierover is te vinden via DEZE LINK.