Ex voorzitter Wijnands ”Stop a.u.b. met allerlei discussie op social media over restitutie van inschrijf gelden”

Beste Leden.

4 weken geleden heb ik afscheid genomen als voorzitter van de Dart Bond bollenstreek Rijnland.
Dit afscheid stond al eerder gepland op de ALV van April dit jaar, maar door het corona virus kon deze ALV niet eerder plaatvinden.

Al veel vaker ben ik als voorzitter gestopt en elke keer kwam ik door diverse omstandigheden terug als voorzitter om de DBBR weer aan te sturen. De DBBR was tenslotte toch een kindje van me en liep als een rode draad door mijn leven en welke ik niet kon laten vallen.

Zelf merkte ik de laatste jaren dat het steeds moeilijker werd om in bepaalde ideeën mee te gaan, gedeeltelijk omdat ik te veel van de oude stempel was en daardoor met bepaalde dingen moeite had om door te voeren
Ook de vele lange discussies in ons privéleven drukte een stempel in ons gezin, Je bent tenslotte echtgenoot en vader van 2 overige bestuursleden, welke ik soms op hun werkzaamheden moest aanspreken als voorzitter, wat soms flinke botsingen kon veroorzaken.

Jarenlang heb ik geprobeerd om niet te reageren op berichten welke op social media verschenen en waarbij het bestuur de wind van voren kreeg door betweters. Terwijl dit bestuur alleen maar hun best doet om voor de leden elk jaar een mooie competitie op te zetten en ieder met plezier te laten darten.
Diverse keren hebben wij als DBBR een oproep gedaan om leden enthousiast te maken om plaats in het bestuur te nemen en mijn taak als voorzitter op zich te nemen.

Helaas is daar nooit geen reactie op gekomen en heeft het mij toch doen besluiten om te stoppen als voorzitter van de DBBR, je kan niet nog jaren wachten tot er zich iemand aanmeldt.

Ik vraag dan ook aan onze leden, geef dit bestuur de gelegenheid om hun werk te kunnen doen. Stop a.u.b. met allerlei discussie op social media over restitutie van inschrijf gelden, en laten we met zijn allen ervoor zorgen dat we een gezonde bond kunnen blijven en weer snel fijn kunnen darten met elkaar.

Ik bedank iedereen voor de fijne jaren die ik met jullie heb doorgebracht en de mooie dingen die ik als voorzitter met jullie hebt meegemaakt, ik heb dit met veel plezier gedaan.

Met een sportieve en vriendelijke groet.
Een trotse ex voorzitter.
Gerrit Wijnands.