Geen afscheid maar wel aftredend als voorzitter

Hoi allemaal,

Eerlijk gezegd weet ik niet goed hoe ik dit bericht op een juiste manier moet schrijven, laat staan beginnen. Op 9 Oktober 2020 hebben wij als bestuur een bericht gepubliceerd met daarin de aankondiging dat ik super veel zin had om deze uitdaging aan te gaan. Het was een onzekere periode waarin we ons toen bevonden met Covid-19. Dit gaf mij echter wel de kans om de vereniging verder te leren kennen en mijzelf te leren kennen in hoe ik als voorzitter te werk zou gaan. Helaas heb ik onlangs voor mij een moeilijk en emotioneel besluit moeten nemen en zal ik per aankomende ALV aftreden als voorzitter. Dit heeft te maken met mijn gezondheid en daardoor kan ik niet de voorzitter zijn zoals ik dat zelf graag zou willen. Ik moet mij nu gaan focussen op mijn gezondheid en gezin. Gezien de weinige energie die ik momenteel te besteden heb moet ik ook leuke dingen voorbij laten gaan en tsjaa ik hoor jullie denken, leuke dingen? voorzitter zijn? alleen maar gedoe en gezeik over je heen krijgen? Nee, ik kan jullie echt vertellen dat ik deze periode als leuk en geweldig heb ervaren! Wij hebben een onwijs mooie vereniging met elkaar, daar moeten we echt trots en zuinig op zijn! Hier wil ik jullie dan ook allen voor bedanken! Voor alsnog zal ik wel aanblijven als wedstrijdsecretaris samen met Evelien, we gaan de aankomende periode ondervinden hoe dat gaat.

Om met een andere positieve noot verder te gaan ben ik erg blij dat onze huidige penningmeester Marco Kleijn de rest van het bestuur kennis heeft gegeven dat het voor hem om het even is of dat hij Penningmeester blijft of dat hij Voorzitter zal worden. Zolang de functie als voorzitter niet is ingevuld zal hij in ieder geval ook met deze pet oplopen.

Daarom zijn we dus op zoek naar een nieuwe Penningmeester of Voorzitter. Dus zou je 1 van deze 2 vrijwillige functies willen oppakken zouden we heel graag met je in contact komen! Mail dan vooral naar dbbrsecretaris@gmail.com of info@dbbr.nl. De Vacatures hiervoor zullen snel volgen.

We zoeken in ieder geval een persoon die betrokken is bij de Dartssport en die samen met de andere bestuursleden, vrijwilligers en actieve leden, verder vorm geeft aan de ambities en de toekomst van onze geweldig mooie vereniging. De voorzitter vormt samen met de penningmeester en de secretaris het dagelijks bestuur.

Dus ik neem geen afscheid maar neem een stapje terug. Nogmaals allen bedankt voor deze periode.

Veel liefs en hopelijk tot snel,

Tilly van Velzen – Vissers