Winnaars Gesloten Bollenstreek 2011

Ron de Pijper en Marjolein van der Leer

Ron de Pijper en Marjolein van der LeerDe dames speelden in 2 poules. In de knock-out fase wist Marjolein van der Leer van rankingkampioene Rilana Erades te winnen. In de finale speelde ze tegen de verrassing van de dag Marlous Focke. Marloes scoorde goed maar wist de dubbels niet te raken, het werd een 4-1 winst voor Marjolein. Het is de 4e keer dat Marjolein (Volgend jaar Eredivisie met Happy Family) Gesloten Bollenstreek wint.

Bij de heren in de halve finale 3 spelers die in de voorronde in dezelfde poule zaten, Ron de Pijper, Danny Azier en Kristiaan de Boer. De finale ging tussen Ron en Kristiaan. Hoewel Kristiaan goed scoorde miste hij teveel dubbels. Ron won de finale met 6-1. Bij de heren tot nu toe 5 verschillende winnaars, Willem Kralt, Gerard v.d. Weijden, Elmer Kralt, Mark de Wolf en de kersverse winnaar is Ron de Pijper.

Ron en Marjolein gaan samen met de rankingwinnaars Rilana Erades en Johan Meijer op 3 september naar Hotel Zuiderduin in Egmond voor deelname aan de Champions League of Darts.
 
Het bestuur wenst hen veel succes toe.