Heren DBBR Laco 3e van Nederland

DBBR Lacoteam 2011

DBBR Lacoteam 2011Om de finale te bereiken moest ons Lacoteam winnen van Darts Vereniging Kennemerland. Een sterk team getuige hun 12 punten voorsprong in de poulefase van de LACO, ze werden ruim eerste met de DORA op een tweede plek.

Via ons DBBR Forum liet een DVK fan weten dat het DBBR team geen punt zou pakken. Dat liep gelukkig anders. In de singles was het al direct spannend, 4 van 9 partijen werden winnend afgesloten en met een lichte achterstand ging het DBBR team starten aan de trio´s. Hiervan werden er 2 gewonnen door DVK en 1 door de heren van de DBBR die nu 2 punten achter stonden.

Kennermerland had nog slechts 2 punten nodig om de finale te bereiken. De eerste 2 koppels waren voor ons Lacoteam zodat de spanning volledig terug was, de stand was weer gelijk. Helaas gingen de twee daaropvolgende koppels naar de tegenstanders die hierdoor de finale bereikten. Uiteindelijk ging de titel naar het team van DORA.

 

Het DBBR Laco team haalde met dit jonge maar zeer talentvolle team o.l.v teammanager John van der Mey een prima 3e plek. Gezien de groei die de meeste spelers doormaken gaat de DBBR in de toekomst zeker weer hoge ogen gooien in de Landelijke Competitie. 3 spelers verruilen het Laco team voor de Superleague, het gaat om Dennis Verhagen, Edward Steggerda en Mark de Wolf. Bij deze heel veel succes gewenst in de Superleague en bedankt voor jullie inzet bij het Lacoteam.

Op 10 september a.s staat de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen op het programma. Het Lacoteam speelt zijn thuiswedstrijden bij de Leidse Dart Vereniging. Supporters zijn van harte welkom. Het is nog niet bekend wanneer het DBBR team thuis speelt, zodra die data bekend zijn vermelden wij het op deze website.