Het is geen doei of dag, maar tot ziens met een glimlach.

Mijn tijd bij de DBBR zit er op..
Na 10 jaar heb ik besloten dat het tijd is voor een nieuw hoofdstuk en dat het tijd is om afscheid te nemen.
Best gek, want de afgelopen jaren ben ik bijna dagelijks bezig geweest met de DBBR. Maar dit stopt, vanaf nu.
Van de competitie indelingen, bekerwedstrijden, ranking , jeugd, finaleweekenden, supercup, het moderniseren van de systemen, het opzetten van de sociale media en nog zoveel meer.
Aan alles heb ik met veel enthousiasme meegewerkt. Darten was al heel lang onderdeel van mijn leven maar steeds meer begon deze vereniging als mijn kindje te voelen.
Toch kwamen er twijfels, een vereniging draaiende houden, een naam hoog houden, en vooral een vereniging laten groeien, Je kunt gewoon niet alles doen wat je zou willen. Niet alles realiseren wat je zou willen realiseren.
Hoewel de passie voor het darten er nog steeds is merkte ik dat het me teveel energie koste om op deze manier door te gaan.
Nu is het tijd om na 10 jaar een stap opzij te zetten, andere mensen de kans te geven om deze prachtige vereniging te laten groeien en levend te houden.
Nieuwe avonturen liggen op me te wachten en dat is iets waar ik ontzettend naar uitkijk.
Aan alle leden, vrijwilligers en medebestuursleden, Bedankt voor jullie tijd, jullie lieve woorden, jullie tomeloze inzet. Het was me oprecht een genoegen om met jullie samen te mogen werken en wie weet tot ziens.
Ik zal de DBBR altijd blijven volgen, Maar zoals juffrouw ooievaar zegt: “met het snaveltje toe”.
Ik wens Irma Koomen heel veel succes met haar nieuwe functie als wedstrijdsecretaris en voor jullie allemaal hele fijne feestdagen en een sportief 2020 !
Veel liefs, Sandra