Inschrijving competitie van start op 1 september (seizoen 2021/2022)


Afgelopen Woensdag is er vanuit de NDB een online meeting geweest waarvoor alle lidorganisaties uitgenodigd waren. Het onderwerp van deze online meeting was opening van het seizoen 2021 – 2022. Tijdens deze meeting hebben wij met de NDB en een meerderheid van de lidorganisaties kunnen sparren en kunnen bespreken waar wij allen tegen aan lopen m.b.t. het nieuwe dartseizoen en Covid-19. Momenteel zijn er nog overheidsmaatregelen van kracht waardoor we op dit moment nog niet kunnen starten. De verwachting is echter dat deze maatregelen binnenkort worden geschrapt.

Met voorgaande in gedachte hebben wij besloten om de inschrijving voor het nieuwe seizoen te openen in de periode van 1 September 2021 t/m 21-09-2021 0.00uur.
Wij zullen dan alles op alles zetten om de indelingen te maken zodat we in de week van 11 Oktober kunnen gaan starten. Helaas zitten hier nog wel wat mitsen en maren aan en zijn de volgende regels / aanpassingen van kracht en zullen we met elkaar zoveel mogelijk moeten kijken naar mogelijkheden.

– Start wedstrijden, zolang de locaties om 0.00uur dicht moeten, om 20.00uur i.p.v. 20.30uur. Zorg met elkaar dat de wedstrijden vlot verlopen en beperk bijvoorbeeld de tussentijdse rookpauzes.
– Overleg met je locatie of je op een verantwoorde manier met elkaar kunt zitten, mocht de 1,5 meter maatregel gehandhaafd blijven.
– Bij meerdere teams op 1 speelavond overleg met elkaar en je speellocatie, zijn er bijvoorbeeld mogelijkheden om op een andere dag te spelen.
– Verantwoordelijkheid m.b.t. naleving overheidsmaatregelen ligt bij de speellocaties en wij gaan ervan uit dat de Captains hier goede afspraken over maken. Wij vanuit DBBR kunnen hiervoor niet verantwoordelijk voor zijn.
– Indeling is indeling, normaal is er tijd om aan bepaalde verzoeken te doen. Deze tijd hebben we dit jaar niet.
– Vooralsnog organiseren we geen Bekertoernooi en/of Ranking toernooien. We zullen hierin de overheidsmaatregelen volgen en kijken naar mogelijkheden wanneer dit het weer toelaat. Zonder Bekertoernooi geeft dit ons meer ruimte m.b.t. later starten van de competitie en extra inhaalweken.

Uiteraard is voorgaande allemaal afhankelijk van de overheidsmaatregelen en zullen we net zoals vorig seizoen, bij het wellicht niet kunnen starten van de competitie, verder moeten kijken in de mogelijkheden.

Daarnaast zal de ALV, hopelijk fysiek, plaatsvinden op Woensdag 27 Oktober 2021. Zet deze datum dus alvast in je agenda, de locatie zullen we later bekendmaken. Stukken hiervoor kan je insturen tot 1 Oktober 2021 0.00uur.

Mocht je nog vragen, opmerkingen of tips hebben meldt je dan vooral bij ons via info@dbbr.nl

Met sportieve groet,
mede namens de rest van het bestuur, Tilly