Inschrijving geopend voor seizoen 2022-2023

Goedemorgen allemaal!

De inschrijving voor seizoen 2022-2023 is geopend. Zojuist hebben alle captains in hun mailadres die in teambeheer staat een mail ontvangen om je opnieuw in te schrijven. Begin je een nieuw team dan kan je deze link gebruiken https://www.teambeheer.nl/inschrijven/?d=15

Je komt dan in onderstaand scherm terecht, klik hier op nieuw team en volg alle stappen.

Je kan je inschrijven tot en met Vrijdag 12 Augustus 23.59 uur. Op zondag 14 Augustus gaan wij een begin maken met het indelen van de poules. Afhankelijk van het aantal teams welke zich inschrijven is het mogelijk dat er teams opschuiven naar een hogere divisie, schrik dus niet als je dit ziet bij de start van het seizoen.

Het seizoen 2022 – 2023 gaan we aftrappen met de Supercup, deze zal op Vrijdag 19 Augustus worden gespeeld. Dit is tevens ook de Captainsavond waarop alle captains hun teammap kunnen ophalen. Locatie zal nog met jullie gedeeld worden. ( Deze was eerder gepland op Vrijdag 26 Augustus maar is verplaatst. )

De Bekerronde zal worden gespeeld met een verliezersronde, maar liefst 77% van de teams heeft gestemd voor een verliezersronde. Dank weer voor de vele reacties op onze Poll!

De eerste competitie week zal worden gespeeld in de week na de Supercup / Captainsavond ( maandag 29-08 t/m vrijdag 02-09 ). Houdt hier dus alvast rekening mee.

Wij kunnen niet wachten om een heel seizoen te gaan draaien en echt alle kneepjes van het “vak” te leren. Heb je een vraag meldt je dan gerust via de bekende kanalen WhatsApp 06 218 376 47 of e-mail info@dbbr.nl

Met sportieve groet,

Evelien & Tilly