Inschrijving seizoen 2023 – 2024 geopend

Via Teambeheer het bericht gekregen dat we de inschrijving voor het volgende seizoen konden openen… Dus bij deze jullie kunnen je inschrijven voor Seizoen 2023 – 2024 🙂 Kom maar door!
Ook hebben we een handleiding hiervoor gemaakt, deze kan je vinden op onze website onder documenten :
Je kan je team inschrijven tot 18 Augustus en niet later want wij gaan de dag erna gelijk al zitten voor het maken van de indeling, deze kan dan zsm gepubliceerd worden. Let erop om je verzoeken met de inschrijving te vermelden dan proberen we hier zoveel mogelijk rekening mee te houden. Denk er ook aan om je bekerdeelname op Ja of Nee te zetten, volgend jaar ook weer met de verliezersronde.
Een speler zoeken kan je via hier doen
Als niet spelend lid kan je je bij ons ook inschrijven, de kosten hiervoor zijn € 22,50 per seizoen. Wij schrijven je dan in bij de NDB en kan je meedoen aan onze DBBR rankings evenals die van de NDB. Vul je gegevens in en verstuur deze, daarna kan je de betaling verrichten via de betaallink op deze zelfde pagina.
Bij de DBBR kan je als jeugd darter ook meedoen. Vanaf 16 jaar mag je officieel competitie gooien, ben je nog geen 16 maar mag je van je ouders en locatie wel competitie gooien vraag dan dispensatie aan via info@dbbr.nl De kosten voor deelname aan de competitie zijn € 45,00 per seizoen. Je kan er ook voor kiezen om alleen aan de DBBR Jeugdtrainingen mee te doen of een combinatie te maken van DBBR trainingen en NDB Rankings. Doe je mee aan de reguliere competitie dan mag je sowieso aan beide meedoen.
inschrijven voor volgend seizoen via de volgende pagina https://dbbr.nl/inschrijfformulier-jeugdleden/
Bij vragen weten jullie ons te vinden via info@dbbr.nl of whatsapp