Inschrijving seizoen 2024 – 2025 geopend

Let op! je krijgt eerst een foutmelding te zien dat de inschrijving nog niet geopend is. Klik op ” terug naar loginscherm” zoals hieronder is aangegeven:
Zorg ervoor dat je hierna alle stappen ( 6 stuks ) voltooid. Hierna zien wij jullie inschrijving pas bij ons naar voren komen en kunnen wij deze verwerken. Zie onderstaande afbeelding :
Gezien de bouwvak vakantie dit jaar vroeg is geëindigd verwachten we snel te starten in September met de competitie. Deze planning gaan we nog maken en zullen we uiteraard met jullie communiceren wanneer dit bepaald is.
Je kan je team inschrijven tot 9 Augustus 2024 en niet later want wij gaan, zoals ondertussen gewend, snel hierna al zitten voor het maken van de indeling, deze kan dan z.s.m. gepubliceerd worden. Let erop om je verzoeken met de inschrijving te vermelden dan proberen we hier zoveel mogelijk rekening mee te houden. Denk er ook aan om je bekerdeelname op Ja of Nee te zetten, volgend jaar spelen we deze ook weer met de verliezersronde.
Wil je een speler inschrijven die eerder in een ander team heeft gespeeld, kan je deze hier opzoeken.
Let hierbij wel op : indien je gebruik maakt van een ’transfer’ speler kan je je team pas na 1 Juni 2024 volledig inschrijven.
Als niet spelend lid kan je je bij ons ook inschrijven, de kosten hiervoor zijn € 22,50 per seizoen. Wij schrijven je dan in bij de NDB en kan je meedoen aan onze DBBR rankings evenals die van de NDB. Vul je gegevens in en verstuur deze, daarna kan je de betaling verrichten via de betaallink op deze zelfde pagina. Zodra wij je inschrijving hebben verwerkt ontvang je via de e-mail jouw DBBR Lidnummer, hiermee kan je bij de NDB een NDB lidnummer aanvragen.
Bij de DBBR kan je als jeugd darter ook meedoen. Vanaf 16 jaar mag je officieel competitie gooien, ben je nog geen 16 maar mag je van je ouders en locatie wel competitie gooien vraag dan dispensatie aan via info@dbbr.nl De kosten voor deelname aan de competitie zijn € 45,00 per seizoen. Je kan er ook voor kiezen om alleen aan de DBBR Jeugdtrainingen mee te doen of een combinatie te maken van DBBR trainingen en NDB Rankings. Doe je mee aan de reguliere competitie dan mag je sowieso aan beide meedoen.
inschrijven voor volgend seizoen via de volgende pagina https://dbbr.nl/inschrijfformulier-jeugdleden/
Bij vragen weten jullie ons te vinden via ;