Jack Spaanderman slaat weer toe, ditmaal NDB ranking winst in Delft

Waar we bij de heren, dames en jeugd de laatste jaren een klein beetje droog staan hebben we in het Paradarts een speler van formaat in huis binnen de DBBR. Jack Spaanderman uit Katwijk wist vriend en vijand te verrassen toen hij een anderhalve maand geleden de NDB ranking in Rotterdam op zijn naam schreef, maar na een kwartfinale bij de NDB ranking van Midden Nederland was hij vandaag in Delft weer de sterkste, hij versloeg o.a. Johan Peelen (nummer drie, Nederlandse ranking Paradarts) , Matthijs Wissink, Ricardo Hermans (nummer één, Nederlandse ranking Paradarts) en in de finale was hij met 3-1 te sterk voor Arie van der Rassel (nummer twee, Nederlandse ranking Paradarts).

Jack zal absoluut met stip ga stijgen op de Nederlandse ranking en richting de top vijf gaan en dat met vier ranking toernooien minder gespeeld te hebben dan de concurrentie.

Jack heeft zich inmiddels aangesloten bij het management onder Aileen de Graaf, de Nederlands topdartster bij de dames maakt zich hart voor het damesdarts en heeft ook Jack haar ondersteuning geboden. Wilt u Jack ook een stukje sponsoring bieden zodat hij nog meer nationale en internationale toernooien kan spelen, (Jack is absoluut in staat om ook internationaal hoge ogen te gooien.) Neem dan contact op met Mark Honsbeek (info@honsbeekmedia.nl) en hij brengt je in contact met de juiste personen rondom Jack zijn dartscarrière.