Jack Spaanderman wint de NDB Ranking Rotterdam, v.d Eijkel zet goede vorm door

Afgelopen middag stond in Vlaardigen, de NDB ranking van Rotterdam op het programma. Er waren mooie successen voor de DBBR leden.

Jack Spaanderman deed voor het eerst mee en wist zonder ook maar een leg te verliezen het Paradarts event op zijn naam te schrijven.

Hieronder de winnende pijl van Jack in de finale. 

Bij de meisjes kwam Jaimy de Groot tot en met de kwartfinales, hierin verloor ze helaas van Lerena Rietbergen, de huidige nummer één van Nederland bij de meisjes.

Arie v/d Eijkel is bezig met een fantastisch seizoen, hij wist ook vandaag de kwartfinales te bereiken, maar moest zijn meerdere erkennen in Martijn Kleermaker. Kristiaan de Boer bereikte ook de kwartfinales waarin hij verloor van Hendrik Tooren. Johan van Velzen en Perry Noordermeer verloren een rondje eerder.

Bij de aspiranten wist Dinand Hoek de 3e plaats te pakken in de winnaarsronde, voor Andy v/d Leek was er een 3e plaats in de verliezersronde in deze categorie.

Ook was er nog een knappe prestatie van Brent Plaisier, hij wist een 170 finish te gooien. Wat ook een eervolle vermelding waard is. Moreno Blom kwam, zag en overwon, maar vergat zich in te schrijven en was dus voor niks naar Vlaardingen afgereisd, wel was hij zo sportief om in het Paradarts toernooi een aantal partijen te schrijven.

Bij de junioren en dames helaas vandaag geen hoogstaande prestaties.

Voor een compleet overzicht van alle uitslagen klik hieronder op één van de links.

Heren A

Heren B

Dames

Meisjes

Meisjes verliezersronde

Aspiranten

Aspiranten verliezersronde

Junioren

Junioren verliezersronde

Paradarters

Paradarters verliezersronde