Johan van Velzen & Sabrina Heemskerk winnen DBBR ranking 7

Afgelopen zaterdagavond stond de 7e dbbr ranking van het seizoen op het het programma bij Voetbalvereniging Meerburg in Zoeterwoude Rijndijk. Er kwamen in totaal 26 heren en 10 dames.

Bij de heren wisten Johan van Velzen en Kristiaan de Boer de finale te bereiken, van Velzen versloeg op weg naar de finale o.a. Bas Kortekaas, Arie v/d Eijkel en Perry Noordermeer, de Boer was te sterk voor o.a. Elmer Kralt, Dave van Soest en Mimoun Haouli. De finale werd een mooie met het maximale aantal legs van 9, het was van Velzen die uiteindelijk de beslissende pakte en zo de 7e ranking van het seizoen op zijn naam schreef.

Bij de dames waren het Sabrina Heemskerk en Marlous Focke die samen gingen uitvechten wie er met de ranking titel vandoor ging, Heemskerk had op haar weg naar de finale gewonnen van o.a. Wendy Jansen, Anne-Marie v/d Niet, Focke won van o.a. Patricia Roodbergen en Evelien van Tol. Ook de dames finale ging over het maximale van 7 legs, het was Heemskerk die de beslissende leg pakte en zo ook de eindzege op haar naam schreef. Een zeer knappe prestatie wederom van Sabrina die met oogproblemen toch weer het maximale uit haar spel weet te halen.

De verliezersronde bij de heren kwam op naam van Michelovic van Velzen die in de finale won van Felix Belfroid, de dames verliezersronde kwam op naam van Marie v/d Zalm die Angela Bergs in de finale versloeg.

De DBBR ranking is Powered by: AT Darts