John Zandbergen en Sabrina Heemskerk winnen de DBBR ranking seizoen 2017/2018

John Zandbergen en Sabrina Heemskerk hebben de DBBR ranking seizoen 2017/2018 op hun naam geschreven. In de Katwijkse Dartvereniging stond afgelopen zaterdag de laatste ranking van het seizoen op het programma onder de naam ”Gesloten Bollenstreek” Zowel de titel bij de heren als dames was voor aanvang van het toernooi nog niet vergeven. John Zandbergen en Arie v/d Eijkel stonden zeer dicht bij elkaar maar ook bij de dames stonden Marlous Focke en Sabrina Mulder heel dicht bij elkaar.

Arie v/d Eijkel verloor al vroegtijdig in het toernooi en John Zandbergen behaalde uiteindelijk de halve finales waarmee hij genoeg punten wist te verzamelen om de ranking titel voor zich op te eisen. Ferry van Veen is uiteindelijk 2e geworden en de 3e plaats is voor Arie v/d Eijkel.

Bij de dames overleefde Sabrina Mulder de poulefase niet en kwam in de verliezersronde terecht, Marlous kwam uiteindelijk tot en met de halve finale. Beide pakte hiermee twee punten en daardoor was de voorsprong van Sabrina (1 punt) genoeg om de rankingtitel seizoen 2017/2018 op haar naam te schrijven.

Zowel John als Sabrina ontvangen een uitnodiging om namens DBBR deel te nemen aan de CLOD 2018. Sabrina maakt hier geen gebruik van en daardoor schuift deze door naar nummer twee Marlous Focke.