Kristiaan de Boer en Cindy Blanken pakken winst op DBBR Ranking #5

Ook zijn zij nu aanvoerders van de Rankingstand

Zaterdagavond 16 Maart waren we te gast bij Cafe Sante te Leiden voor de ener laatste DBBR Ranking, nummer 5.

Dit beloofde vooraf een spannende avond te worden. Hieronder een overzicht van de uitslagen in de knock-out ronde en de nieuwe rankingstand.

 

Bij de dames lijkt het Cindy Blanken te gaan worden die we na Gesloten Bollenstreek Ranking Kampioen mogen gaan noemen. Marlous Focke staat 8 punten achter haar op plek 2 en Evelien van Tol met 10 punten achterstand op plek 3. Zulke avonden kunnen gek lopen als de spanning er vol op staat. Kunnen deze dames op tegen de spanning?

 

De Heren maken het een stuk spannender. Op ranking 5 bleek Dustin Straver de grote afwezige, hij stond vooraf aan dit toernooi als 2e op de ranking geplaatst. Nummer 1 stond Johan van Velzen en op plek 3 Kristiaan de Boer, deze 2 heren kwamen na de poule gelijk tegen elkaar. Hier wist Kristiaan aan het langste eind te trekken met een 3-2 winst op Van Velzen. Door de winst op deze ranking te pakken heeft Kristiaan de nummer 1 plek overgenomen van Johan, een verschil van 2 punten tussen deze heren nu. Gesloten Bollenstreek zal voor 1 van hen gaan bepalen wie Rankingkampioen 2023-2024 gaat worden. Oftewel de druk staat er vol op.

 

Verder was het qua Hoge Finishes en 180-ers een makke avond. Hieronder nog een overzicht.

 

Daarnaast volgt op 11 Mei Gesloten Bollenstreek Koppels in de Leidse Dart Vereniging.