Laatste speelweek, veel kampioenen zijn al bekend, maar nog niet allemaal.

We zitten inmiddels in de laatste week van de DBBR competitie, inmiddels zijn er al diverse kampioenen bekend, zo is Murphy’s One kampioen geworden van de eredivisie, zij deden dit in een rechtstreekse confrontatie met Ramses Sjaffies, in de 1e divisie A is Freddy & the Bacoboys RA kampioen geworden en in de 1e divisie B is dit Team Veteranen, jawel o.a. John v/d Mey, Willem Kralt en Dave van Soest zijn terug in de eredivisie! The Yellow Bulls en Showtime on Fire komen op zondag 26 mei naar Partycentrum de Zijl om te strijden voor promotie naar de eredivisie, zij nemen het dan op tegen v/d Geest en Enjoy.

In de 2e divisie A is KDV 1 met grote overmacht kampioen geworden, in 2B gaat de strijd nog tussen Boelsjit en  Da Sjampies, in 2C is de Tas kampioen en in 2D heeft De Meesters de titel gepakt.

In de 3e divisie A is LDT 180% met ruime voorsprong kampioen geworden, in 3B is dit Café Sante 1, in 3C heeft Goeie Laatste! vier punten voorsprong op nummer twee Hou ‘um nat hoor!, in 3D gaat het nog tussen Rijnland Boys en Double Trouble het verschil is slechts 1 punt.

En dan de in de 4e divisie A is What’s the point de kampioen, in 4B is Eetcafé de Hoek met ruime voorsprong kampioen geworden en in 4C heeft De Botte Pijl een voorsprong van 7 punten op nummer 2 NR 80.