Marjo Wijnands neemt afscheid als wedstrijdsecretaris

Marjo Wijnands

Marjo WijnandsBeste darters en dartsters, Jarenlang heb ik met veel plezier het wedstrijdsecretariaat van de DBBR gedraaid, maar er is een tijd van komen en een tijd van gaan. De opvolgster ben ik al een paar maanden aan het inwerken en ik zal de komende jaren op de achtergrond mee blijven draaien, alleen het wedstrijdsecretariaat is dan op een andere locatie.

Gezien mijn gezondheid, die nog steeds niet helemaal lekker loopt, en het feit dat ik een trotste oma ben van 4 kleinkinderen wordt het ook wel een beetje tijd om me daar lekker mee bezig te houden.

Er gaan wel een aantal dingen veranderen zodra het overgenomen is, o.a dat er geen pasjes meer contant kunnen worden betaald, dus ten allertijde dien je een betalingsbewijs toe te voegen aan het inschrijfformulier. Heel belangrijk is ook het telefonisch contact, overdag is het secretariaat ook te bereiken en in begin van de avond alleen niet tussen half 17.30 uur en 18.30 uur, maar tot uiterlijk 21.30 uur.

Persoonlijk kan ik terug kijken op hele mooie jaren. Het was niet altijd makkelijk maar ik heb me er aardig doorheen geslagen. Het nieuwe competitieprogramma werkt ook super, iets waar ik erg trots op ben, hopelijk vinden jullie dit ook een hele verbetering.

Nu zal ik maar vertellen wie het over gaat nemen, dit is namelijk mijn dochter Sandra de Winter – Wijnands. Zij is van kinds af aan hierin opgegroeid dus ze weet van het reilen en zeilen van het DBBR wedstrijdsecretariaat.

Ik hoop dat jullie haar ook het vertrouwen geven zoals ik die gekregen heb. Sandra gaat dit i.s.m. met haar man John de Winter doen. Met pijn in m’n hart neem ik afscheid ,tijdens deze brief moet ik wel af en toe even slikken maar ik zal waarschijnlijk wel moeten afkikken.

Per 1 januari neemt Sandra het wedstrijdsecretariaat over. Ik wens haar heel veel succes met haar nieuwe functie. Verder wens ik jullie nog hele fijne dartjaren toe, en hele fijne feestdagen.

Met vriendelijke groet,

Marjo Wijnands
Wedstrijdsecretaris