Michel van Velzen wint NDB Ranking Open Midden Nederland, Jack Spaanderman runner-up

Wat is het toch heerlijk als DBBR leden succes hebben in onze mooie sport darts, afgelopen middag stond de NDB ranking Open Midden Nederland op het programma in Driebergen om precies te zijn in Health Center Hoenderdaal. Michel van Velzen uit Katwijk en speler van De Kattukse Dartvogels uitkomend in divisie 1A maakte vandaag zijn debuut in het Paradarts circuit van  de NDB en wat voor een debuut, hij versloeg Marja van Leeuwen 3-0, Harm Mellies 3-0, Kees van Wielink 3-0, Cliff Ruiter 3-1, en in de finale was er een DBBR onderonsje die hij met 3-2 won van Jack Spaanderman. 

In het herencircuit wist Johan van Velzen knap de laatste 16 te bereiken, hij versloeg onderweg naar die laatste 16 o.a. Justin van Tergouw, van Velzen verloor uiteindelijk van Maik Kuivenhoven. Ook Arie v/d Eijkel bereikte de laatste 16, hij verloor uiteindelijk van Chris Landman.

Lars Plaisier wist de finale te bereiken in de verliezersronde van de junioren, maar moest daar in toezien hoe Marcel Bus er met de eindzege vandoor ging.