NIEUW BINNEN DE DBBR Pool en dartcafé Potters in Hoofddorp

In het kader van luisteren naar je leden is er al een aantal keren een verzoek bij ons binnen gekomen om Pool en dartcafé Potters in Hoofddorp toe te voegen aan de DBBR regio. Wij hebben hier afgelopen middag contact over gehad met onze collega’s van de DORA en in goed overleg is er besloten dat vanaf aankomend seizoen ook Pool en dartcafé Potters in Hoofddorp een locatie is waar DBBR competitie gespeeld kan worden.

Tevens bestaat er de mogelijkheid dat we aankomend seizoen al een DBBR ranking toernooi gaan organiseren in deze mooie locatie met 16 dartsbanen.

Eigenaar Dick heeft zelf een verleden binnen de DBBR en kwam uit voor o.a. de Decima in Leiden, ”Ik ben erg blij dat er nu in onze locatie DBBR competitie gespeeld kan worden, en kijk er dan ook naar uit om nieuwe teams te verwelkomen”

Pool- en dartcafé “Potters” is geopend in augustus 2007 en wij, Dick en Desiree Hamelink hebben er een leuke en gezellige uitgaansgelegenheid van gemaakt.

Het café wordt dagelijks door vele enthousiaste gasten bezocht voor een potje pool, darts of gewoon om een drankje te drinken.

Ook is Potters uitermate geschikt voor feesten en/of partijen. Denkt u bijvoorbeeld aan een verjaardag, een koperen-, zilveren- of gouden bruiloft, een bedrijfsfeest of examenfeest. Kortom er is altijd wel een reden voor het geven van een feest!  Vraag vrijblijvend een offerte aan via telefoon of E-mail.

Potters heeft een capaciteit tot ca 200 personen en beschikt over een rokerslounge van 35 m2. Wilt u meer informatie of onze locatie eens bezoeken, maak dan vrijblijvend een afspraak.

Graag tot “Potters”!

* Alcoholische dranken en sigaretten worden niet verstrekt aan personen onder de 18 jaar. Legitimatie verplicht.

Meer informatie over deze prachtige locatie is te vinden op: http://www.pottershoofddorp.nl/