Nieuw in het DBBR Bestuur: Marco Kleijn

Hallo allemaal,

Even een kleine introductie voor de mensen die mij nog niet kennen. Mijn naam is Marco Kleijn ik ben 31-jaar en woonachtig in Zoeterwoude.

Je verwacht het haast niet, maar één van mijn hobby’s is darten ik kom dan zelf ook uit in de Eredivisie van de DBBR bij Crazy House en speel ook namens de bond in het Laco team. Uiteraard ben ik hier en daar ook wel eens op een toernooitje te vinden.

Ik ben benaderd door het zittend bestuur of ik mij bij hen wil voegen voor het ondersteunen van de bestuurlijke taken. En gezien zij er gezamenlijk voor zorgen dat wij allemaal onze hobby kunnen (blijven) uitoefenen kon ik hier natuurlijk geen nee op zeggen. Ik ben dan dus ook enthousiast jullie mede te delen dat ik per heden onderdeel uit maak van het bestuur van de DBBR.

Sportieve groet,
Marco Kleijn