NJTK een topprestatie van onze jongste jeugd!

Afgelopen zondagmiddag stond het Nederlands Jeugd Team Kampioenschap op het programma in Nijkerk. Vanuit de DBBR kwamen er vier teams in actie de beste prestatie kwam op naam van Tim, Amy, Mike en Jayden zij wisten de 1e plaats te pakken in de verliezersronde in de categorie aspiranten, een fantastische prestatie want het was pas het eerste echte officiële toernooi voor deze jonge DBBR darters.

In de categorie junioren wisten Dinand Hoek, Jaimy de Groot, Raoul de Vries en Lerena Rietbergen de runner-up positie te pakken in de verliezersronde. Een 3e plaats in de verliezersronde bij de junioren was er voor Lola Haddeman, Lars Plaisier, Kenzo Honsbeek en Andy v/d Leek. Lucas v/d Kaay, Collin v/d Vliet, Ramon Frederiks, Jeffrey Epskamp verloren in de kwartfinale van de verliezersronde.

Moreno Blom ging vreemd en gooide met drie jongens van buiten de DBBR te weten Daan Bastiaansen, Danny de Graaf en Owen Roelofs, zij kwamen uiteindelijk tot en met de halve finale van de winnaarsronde (junioren) waarin ze verloren van de latere winnaars.