Ontknoping Eredivisie seizoen 2023 – 2024

Voor de meeste teams staan er nog 6 wedstrijden op het programma. Wij vonden het leuk om voor de Eredivisie alvast te kijken of we een winnaar kunnen voorspellen, dat wordt lastig kunnen we je vertellen.

In onze Ere Divisie zal het denken wij spannend zijn tot de laatste wedstrijden wie er straks met de titel vandoor gaat en ons zal vertegenwoordigen bij de NDB Finaledagen Eredivisie.

Want The Peaky Blinders staan momenteel op plek 1 met 5 punten voorsprong op Downstairs 1 en 9 punten voor op Craazy House.

Zowel The Peaky Blinders als Downstairs hebben 19 van de 20 partijen naar zich toe kunnen trekken. Downstairs verloor van Peaky Blinders, Freddy & the Bacoboys wisten nipt de eerste tegenslag van Peaky Blinders waar te maken, de return staat hiervoor ook nog op het programma als laatste wedstrijd voor deze mannen. Crazy House met 17 gewonnen wedstrijd heeft ook geen slechte papieren, in 6 weken kan er zo best nog wel wat gebeuren. Zeker gezien ook de bijzondere resultaten van deze mannen.

Houdt vooral de laatste 3 speelweken in de gaten want dan zal de ontknoping gaan plaatsvinden, deze 3 teams moeten namelijk in die 3 weken nog tegen elkaar spelen.

Hieronder zie je in ieder geval even per team de statistieken. Wil je deze van je eigen team ook ontvangen? contact ons dan gerust 🙂
We proberen aankomende tijd dit ook voor andere divisies te bekijken.

111