Hallo! Welkom op de informatie pagina van de DBBR.

De afkorting DBBR staat voor Darts Bond Bollenstreek Rijnland, de DBBR is aangesloten bij de Nederlandse Darts Bond (NDB) en is 1 van de 25 lidorganisaties. Wij zijn opgericht in 1976 en vieren hopelijk in 2026 ons 50 jarig bestaan.

Of je nu puur voor de lol wilt darten of echt voor de prijzen wilt gaan, bij de DBBR is er plek voor elk spelersniveau. Er is een 4e divisie, een 3e divisie, een 2e divisie, een 1e divisie en de Eredivisie. Deze divisies bestaan weer uit 2 of meerdere poules, alleen de Eredivisie bestaat uit 1 poule, hierin spelen de beste teams van de DBBR.

Op dit moment spelen bijna 1100 darters en dartsters wekelijks in de DBBR competitie in teamverband. Als team kan je je ook inschrijven voor onze Bekercompetitie, een team bestaat uit minimaal 4 en maximaal 12 spelers. Deze competities spelen we doorgaans van September tot en met Mei. Na deze competities is het tijd voor onze finaledagen, dit zijn de divisiekampioenschappen en de bekerkampioenschappen. De beste teams strijden hier om een plek bij de NDB finaledagen om het beste team van Nederland te worden.

Voor de periode van inschrijven houdt onze website en facebookpagina in de gaten, het is namelijk niet mogelijk om tijdens een seizoen nog als team in te schrijven.

De kosten per speler bedragen momenteel € 45,00 voor een heel seizoen en € 22,50 voor een half seizoen.

Als niet spelend lid kan je je bij ons ook inschrijven, de kosten hiervoor zijn € 22,50 per seizoen. Wij schrijven je dan in bij de NDB en kan je meedoen aan onze DBBR rankings evenals die van de NDB. Vul hiervoor onderstaand contactformulier in en voldoe daarna de betaling via ons betaalverzoek

Mis je informatie op onze website of wil je meer informatie? Onderstaand vindt je onze contactgegevens.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie