Ranking #1 winst voor van Velzen en Jansen

28 Oktober waren we in de Zijl aanwezig voor de 1e DBBR Ranking van seizoen 2023 – 2024. De heren gingen van start met 32 deelnemers en de dames met 8 deelnemers. Mooi om ons nieuwe programma te testen 🙂 Dit seizoen zijn de wedstrijden te zien op een scherm, dit keer in de Zijl mooi groot achter ons. We hebben wat verbeteringen aangebracht en tijdens de volgende Ranking in de LDV zal dit op een los beeldscherm bij de wedstrijdtafel te zien zijn, ons inziens een mooie verbetering om het voor jullie nog beter te maken tijdens onze rankings.

 

Johan van Velzen pakt de winst bij de heren. Hij werd 1e in zijn poule met o.a. Dustin Straver, Patrick van Iterson en Peter van der Velden. In de knock-out was het ook zeker geen gemakkelijke opgave voor Van Velzen om het toernooi te winnen gezien zijn tegenstanders. Uiteindelijk wint hij de finale van Kristiaan de Boer die de laatste periode ook goede zaken aan het doen is.

 

Wendy Jansen zet het damestoernooi op haar naam. In de halve finale was het een nek aan nek race tegen Evelien van Tol, Wendy wint deze met 3-2 echter gooit Evelien nog wel een mooie 110 Finish. De Finale was Wendy te sterk met 4-1 voor Cindy Blanken. Dit was waarschijnlijk haar Revanche ivm haar verlies in de poule van Cindy.

Knock Out fase bij de heren :

 

Knock -Out bij de Dames :

 

 

Alle Hoge Finishes en gegooide 180 scores.

Dezelfde avond hebben wij dit allemaal al verwerkt in teambeheer, hierdoor zie je dit nu ook op onze website : https://dbbr.nl/standen-ranking/