Ranking / CLOD 2014-2015

De DBBR Ranking bij de Heren wordt al jaren gedomineerd door Ramses Sjaffies speler Ferry van Veen, de afgelopen vier jaar was de rankingtitel voor Ferry. Dit seizoen moest het echter wel in de laatste ranking worden beslist. Hij werd op de voet gevolgd door Kristiaan de Boer die voor die laatste ranking slechts 2 punten minder had. Beide kanshebbers werden vroegtijdig uitgeschakeld, Kristiaan wist in de Vliethorst 1 punt meer te pakken dan Ferry dat toernooi, maar kwam alsnog een punt tekort om in ieder geval op gelijke hoogte te komen. Zo ging ook dit seizoen de Rankingtitel naar Ferry van Veen.

Rilana Erades is al jaren de beste dame bij de DBBR, dit seizoen pakte ze alweer de derde titel op rij, ook in de jaren daarvoor was de DBBR Ranking vaak een prooi voor Rilana. Met een verschil van 15 punten op de nummer 2 Sabrina Mulder was Rilana die deel uit maakt van de Nederlandse selectie opnieuw de beste.

Zowel Ferry van Veen als Rilana Erades nemen dankzij hun 1e plek op de ranking deel aan de Champions League of Darts in Egmond aan Zee. De overige twee deelnamebewijzen gaan naar Danny van der Kooy die het Gesloten Bollenstreek won en naar Sabrina Mulder die tweede werd op de Dames Ranking en ook finale haalde van het Gesloten Bollenstreek. Sabrina verloor de finale van het Gesloten Bollenstreek van Rilana.

Winnaars DBBR Ranking 2014-2015

Heren: Ferry van Veen
Dames: Rilana Erades

Winnaars Gesloten Bollenstreek 2015

Heren: Danny van der Kooy
Dames: Rilana Erades

Winnaars CLOD Tickets

Heren: Ferry van Veen – Danny van der Kooy
Dames: Rilana Erades – Sabrina Mulder