Real Dartelona (1e divisie) stunt in DBBR beker en bereikt laatste 16

De DBBR beker blijft altijd een kampioenschap op zich en net als bij het voetbal brengt dit wel is verrassingen met zich mee. In deze ronde is de grootste verrassing toch wel dat de nummer 3 van de 1e divisie B het weet te winnen van de nummer 7 van de eredivisie te weten The Dominators. Hoe kwam dit verlies tot stand, De roundrobin werd gewonnen door Real Dartelona, vervolgens wisten Hennie Mooijekind en John Zandbergen de singles te winnen en in de koppels weet John Zanderbergen samen met Stefan Pot direct ook de eerste twee koppels te pakken en is het aantal van vijf bereikt en zitten ze dus gewoon bij de laatste 16.

Zijn er verder nog grote verrassingen,3e divisie team Hendricks Pub wist te winnen van 1e divisie team Speer ‘m der en ook staat het 2e divisie team The A Team bij de laatste 16, zij wisten te winnen van Yellow Bulls uit Alphen a/d Rijn. Verder zitten ook nog o.a. The Specials, O.B. United, Downstairs, Ramses Sjaffies, Murphy’s One, Dartshop Leiden, D.C. Decima.

A.s. donderdag 12 april is er één ding zeker, er moeten wel mooie wedstrijd uit de ballen gaan rollen voor de laatste 16, met nog zeven eredivisie teams, zeven 1e divisie teams, één 2e divisie team en één 3e divisie team kan het nog alle kanten op.

De loting is a.s. donderdag live vanuit Dartshop Alphen en gaat starten om 20:00 uur. Speciale gast is Dennis v/d Laar hij is met zijn team Freddy & the Bacoboys RA nog in de race bij de laatste 16, maar hij is tevens manager van het superleague team van Dartshop Leiden. Hij gaat samen met André v/d Voort de uitzending verzorgen. U bent alle van harte welkom om te komen kijken.

Wilt u nou volgend seizoen ook is gastheer zijn voor een live uitzending van de DBBR beker loting? neem dan contact op met Mark Honsbeek. mark@dbbr.nl

 

DBBR Beker: Bekerronde 4

Datum Thuisteam Uitteam Score
2 apr. Rubbish! Freddy & the Bacoboys RA 1 – 8
4 apr. Double Trouble O.B. United 4 – 5
4 apr. Passie Botte Speer 5 – 4
4 apr. De Heul D.C. Decima 2 – 7
5 apr. The A-Team The Yellow Bulls 5 – 4
5 apr. KDV1 Leidse Dart Veteranen 4 – 5
5 apr. Hendricks Pub Speer ‘m der in 5-1
6 apr. Flying Bee’s V 1 2 – 7
6 apr. The Specials Dartritmestoornis 7 – 2
6 apr. Fire Fire Hou ‘um nat hoor! 9 – 0
6 apr. The Dominators Real Dartelona 4 – 5
6 apr. De Buntjes Downstairs 1 0 – 5
6 apr. Dartshop Leiden Café het Plashuis 2 8 – 1
6 apr. Murphy’s One Fast to Zero 7 – 2
6 apr. The Hunters De Meesters 7 – 2
6 apr. Wels Angels Ramses Sjaffies 0 – 7