Rilana Erades vanaf 1 januari de nieuwe jeugdcoördinator bij DBBR

Per 1 januari 2023 gaat Rilana Erades de jeugd afdeling van DBBR verzorgen.

Ik ben Rilana Erades, 38 jaar, getrouwd met Mark Honsbeek, moeder van 2 prachtige kinderen en woonachtig in het mooie Voorschoten.

Om te beginnen wil ik Miranda Hasenoot bedanken voor haar jarenlange inzet voor de jeugd uit onze mooie regio, ik ken veel mensen met een bepaalde passie voor uiteenlopende onderwerpen maar wat jij binnen de DBBR jeugdafdeling hebt gedaan is echt onbeschrijfelijk! Meid geniet van je gezinnetje.

Dan even een stukje over mijn leven binnen de dartswereld. Ik ben dartster sinds 2002 en ik heb mij in 2005 voor het eerst geplaatst voor de Nederlandse selectie. Met het Nederlands team heb ik diverse team en individuele prestaties geleverd zoals winst bij de springcup maar ook speelde ik in 2015 mee op het WK in Turkije.

In 2008, 2009 en 2014 heb ik gespeeld op de Lakeside World Professional Darts Championship waarbij ik in 2009 de halve finale wist te bereiken.

Daarnaast  heb ik met de DBBR LaCo dames tot drie keer toe de 2e plaats behaald en met DSWN ben ik twee keer Nederlands kampioen geworden.

Op dit moment ben ik nog speelster van de DBBR LaCo, maar hier ga ik aan het einde van het seizoen mee stoppen om mij volledig op de jeugd te richten.

Dit betekend zeker niet dat ik mijn pijlen definitief ga opbergen, maar als ik kijk naar cijfers op de 1e NDB ranking waarin totaal 46 jeugdspelers hebben meegedaan dan voel ik het als een stukje verantwoordelijkheid om te helpen de jeugd weer geïnteresseerd te krijgen in darts! Want zonder jeugd geen toekomst!

Ik kijk er dan ook naar uit om in januari voor DBBR te starten met trainingen op elke 2e dinsdag van de maand in Partycentrum de Zijl, (Start 19.00 aanmelden niet nodig! gewoon langskomen en meedoen, het duurt tot ongeveer 21.15 uur)

Wil je in de DBBR Jeugd app groep meld je dan aan via deze link