Seizoen 2022 – 2023

alvast wat informatie

Goedemiddag Allen! 

Ondertussen zijn we bezig met de laatste lootjes van dit seizoen, 2021-2022. Het was vanwege corona helaas een bijzonder seizoen maar we hebben dit met zijn allen goed opgepakt, daar ben ik als voorzitter Super trots op!

Dit weekend de finaledagen en volgende week zaterdag 2 Juli gaan onze LaCo Dames nog strijden om het Nederlandse Kampioenschap. Op de achtergrond zijn we al wel met voorbereidingen bezig voor het nieuwe seizoen. Zaterdag 9 Juli zullen Tilly en Evelien proberen het nieuwe seizoen in teambeheer op te starten. Wellicht dat er op deze dag wat vragen bij teambeheer uitgezet gaan worden. Zodra we de inschrijving hebben geopend zullen we dit communiceren op onze Facebook pagina en uiteraard op onze website een bericht plaatsen. Het is voor ons soms nog zoeken als bijna geheel nieuw bestuur wat wanneer geregeld moet worden. Soms lopen hierdoor dingen niet zoals jullie gewend zijn, we hopen dat jullie hier begrip voor hebben.

Goed om te weten is dat we binnenkort nog met het bestuur een vergadering inplannen voor veranderingen in de huidige wedstrijdreglementen. Wij zijn als wedstrijdsecretariaat dit jaar tegen wat dingen aangelopen waarvan we dachten dat hoort anders te staan of juist dat moeten we er ook in zetten. Mocht je ook iets hebben geef dit dan alsjeblieft bij ons aan zodat we dit mee kunnen nemen. Samen zijn we DBBR, dit kunnen we niet genoeg benadrukken. Wil je iets melden omtrent de regemeten of over iets anders dan kan je dit uiteraard doen via de

Whatsapp 06 21837647 en email : info@dbbr.nl

Met sportieve groet,

Tilly, mede namens de rest van het bestuur