Supercup en Captainsavond

Vrijdag 19 Augustus in Partycentrum de Zijl

Hoi allemaal,
De Supercup is verplaatst van 26 Augustus naar 19 Augustus. Dit hebben we vooral besloten vanwege financiële redenen. Voor ons ook een leerles voor volgend seizoen, onze excuses hiervoor.
We hopen hier een leuke en gezellige avond van te maken met elkaar. De Supercup zal worden gespeeld onder leiding van Mastercaller Jaimie Fambach. Murphy’s One & Downstairs 1 zullen een Round Robin, Single en Koppel wedstrijden spelen. Tussendoor maken we tijd om spelers met bijzondere prestaties in het zonnetje te zetten en onze LaCo Dames met hun 2e plaats te feliciteren, daarnaast zullen we ook de nieuwe LaCo teams bekend maken.
Deze avond is tevens een captainsavond. Elke captain kan hier een captainsmap met DBBR pen ophalen. Mocht je zelf niet kunnen als captain is dit uiteraard geen probleem, laat ons even weten wie er voor je in de plaats komt of maak een afspraak om hem op te halen bij 1 van ons.
Uiteraard is iedereen welkom om te kijken en zijn we als bestuur aanwezig om vragen te beantwoorden. Heb je ideeën voor een volgend seizoen gooi deze dan ook bij ons op 😃🎯
Groet,
Tilly mede namens de rest van het bestuur