Supercup voor Sjaffies, Heren gehuldigd, Lars beste jeugdspeler

Afgelopen vrijdag werden de eerste prijzen van dit seizoen uitgedeeld. De DBBR Supercup was een spannende partij tussen de huidige bekerkampioen Dartshop Leiden en de Eredivisiekampioen Ramses Sjaffies. Het werd een strijd die pas in het laatste koppel werd beslist in het voordeel van de Eredivisiekampioen uit Roelofarendsveen. De Ramses Sjaffies deze avond bestaande uit: Sjors van Veen, Ferry van Veen, Jurgen Stap en Johan van Velzen wonnen de DBBR Supercup met 5-4. Dartshop Leiden trad aan met: Arjan v/d Mey, Kristiaan de Boer, Dustin Straver, Marco Custers, Felix Belfroid en Bas Leeflang.

SjaffiesSupercup2016

Naast de Supercup speelden ook een aantal van de beste jeugdspelers van afgelopen seizoen. In de halve finales won Lars Plaisier van Kenzo Honsbeek, in de andere halve finale verloor Brent Plaisier van Bas Leeflang. Lars Plaisier won de jeugdfinale van Bas Leeflang en daarmee de beste jeugdspeler van de DBBR.

Naast de SuperLarsBas2016cup en de Jeugdfinales was er nog een hoogtepunt. Dit jaar werd het Heren Lacoteam voor de 3e keer in het bestaan van de DBBR Landskampioen. (Een deel van) Het Lacoteam was aanwezig om daarvoor te worden gehuldigd, uit handen van Gerrit Wijnands en Wim Huka ontvingen de aanwezige spelers een mooie bos bloemen. Aan teammanager John v/d Mey reikte Gerrit een cheque uit t.w.v 500 euro, vrij te besteden door het Heren Lacoteam.

“Teammanager John v/d Mey wil namens teamcaptain Sam Denis en de volledige Laco Herenselectie (Arie v/d Eijkel, Johan van Velzen, Nick v/d Linden, Henny v/d Ster, Dennis Verhaegen, Arie van Iterson, Max de Jong, Dustin Straver, Johan Meijer, Ferry van Veen, Wim Mink, Mimoun Haouli, Sjors van Veen), het DBBR Bestuur bedanken voor de mooie woorden, de cheque en de bloemen”LacoHuldiging2016