Transferhulp

Ben je als team op zoek naar spelers of ben je als speler op zoek naar een team dan zit je hier op de juiste plek. Wij gaan proberen om jullie wat makkelijker met elkaar in contact te brengen.

Jullie kunnen je aanmelden middels het contactformulier en hiermee komen jullie op de juiste lijst te staan. (Wij doen dit bewust handmatig dus het kan zijn dat het even duurt voordat je erop komt, maar uiteraard doen we ons best om dit zo snel mogelijk te doen)

 

Onderstaande teams zoeken nog speler(s). Wanneer je interesse hebt om in contact te komen met één van deze teams stuur dan een mail naar: info@dbbr.nl

Teamnaam Divisie Speelavond Speellocatie Plaats Motivatie
Dat kan nooit 2e Dinsdag Snooker Centrum Hogewoerd Leiden Wij zijn opzoek naar spelers die ons team komen versterken.
Black Adders 2e Vrijdag GrandCafe ’t Veen Roelofarendsveen Wie zou ons team willen aanvullen en het liefst versterken.
We hebben spelers uit Alphen , Woubrugge en Roelofarendsveen.
Bijna Raak 3e Woensdag Buurthuis de Kratong Oegstgeest Volgend seizoen zijn we met 5 en 1 reserve speler , dus zoeken we iemand die het leuk vind een pijltje te gooien en een gezellige avond te hebben .
De Dartrebellen 4e Woensdag De Katwijkse Dart Vereniging Katwijk Voor een startend team zoeken wij leuke gemotiveerde spelers die een leuk potje kunnen darten! Plezier en gezelligheid staat voorop maar een beetje motivatie om te winnen is natuurlijk nooit verkeerd! Stuur me gerust een berichtje als je het leuk zou vinden om met ons team te gaan starten in a.s. competitie.
D.V. Sportief 2 2e Vrijdag V.V. Sportief Vrijdag Wij van DV Sportief 2 zijn op zoek naar speler(s) die het leuk vinden om op een gezellige locatie (zo niet de gezelligste) te komen darten, wij spelen 2e divisie en eindigen meestal in de middenmoot. Thuis spelen we altijd met 3 teams tegelijk ( 1 Eredivisie en nog een 2e Divisie team ) waardoor het altijd extra gezellig is.

Contact formulier TEAM zoekt SPELER:

Speelavond(vereist)

Divisie/Niveau(vereist)

 

 

 

Onderstaande speler(s) zoeken nog een team. Wanneer je interesse hebt om in contact te komen met deze speler(s) stuur dan een mail naar: info@dbbr.nl

Spelernaam Niveau/Divisie Eerder competitie gespeeld Gewenste speelavond Regio waar gewenst te spelen Motivatie
Danny van de Kooy Ere, 1e Ja Maandag, Woensdag en Vrijdag Leiden Jaren niet meer gegooid.. maarja moet goed komen. 🙂
Rob de Haan 2e, 3e, 4e Nee Maandag, Dinsdag,Woensdag en Donderdag Ronde Venen / Alphen aan den Rijn Hi, Ik ben Rob 25 jaar zoek een leuk team om mee te gooien. Ik speel al 7 jaar op me kamer en speel af en toe toernooitjes. Ik wil graag me meer verbeteren en ophoog klimmen. Aangezien de kroeg dicht is gegaan en verhuist ben zoek ik een leuk team
Paul Duyts 3e Divisie HDO/4e Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag Noordwijkerhout Wil weer graag het darten oppakken, ik heb jaren geleden in de 4e divisie gegooid, maar door verhuizing mee gestopt…
Arjan Klaasse Ere, 1e Ja, DFHGH, begonnen in de 1e divisie en daarna Ere gespeeld Donderdag, Vrijdag Alphen aan den Rijn en omstreken Door het uit elkaar vallen van het team waar ik speelde zoek ik weer de gezelligheid op om op een leuk niveau in de competitie te gaan spelen en van een avondje leuk darten.

Contact formulier SPELER zoekt TEAM:

Gewenste speeldavond (meerdere opties mogelijk)(vereist)

Divisie/Niveau(vereist)

Wij delen geen persoonsgegevens aan andere of aan derde. We gebruiken gegevens alleen om deze door te geven, zodat er onderling contact kan worden gelegd. Met het invullen van de formulieren of het zelf verstrekken van jullie gegevens per mail. Geven jullie hiervoor ook akkoord dat deze gegevens gedeeld kunnen worden.