UITGELICHT: DBBR Eredivisie seizoen 2017/2018 DEEL #3

In ons dossier UITGELICHT bekijken we de eredivisie teams, wie zijn er bij gekomen, wie zijn er weg en wat zijn de kansen voor dit seizoen. Deze week bekijken we de teams die vorig jaar in het rijtje top vijf zaten of er ieder geval in hoorde.

Maar we beginnen met wat MUTATIES. Want ja niks is zo veranderlijk als het wisselen van dartteams. Dus deze week in de categorie, ‘’ik ga het toch even anders doen’’ Danny Azier nog voordat hij 1 wedstrijd gespeeld heeft is hij al weer vertrokken bij Murhpy’s One en gaat zijn heil zoeken bij Sakkiemoto’s en daar hebben we nog een transfer te melden, Ronald Boot heeft het team verlaten, waar zijn toekomst ligt is op dit moment nog niet bekend.

Crazy House, Ter Aar
Ja daar vraag je me wat, Crazy House uit Ter Aar bij het altijd gezellig Café Freddy’s heeft zich met Edward Steggerda goed weten te versterken, ik zie ook dat Clint Heuzen nog altijd deel uit maakt van het team, afgelopen seizoen zover ik weet niks gegooid maar goed als hij dit dit jaar wel gaat doen en dan met o.a. kopman Joost Breedijk, gevaarlijke 2e man Nick v/d Linden en Johan Meijer nou dan ga je niet blij worden als tegenstander want dit team is tot mooie dingen in staat, ik wil ze nog niet als titelkandidaat neerzetten maar ze kunnen toch lang mee blijven doen bovenin.

Het volledige team van Crazy House ziet er als volgt uit 
Bas Aupers
Harm van Bezouw
Joost Breedijk
Clint Heuzen
Nick van der Linden
Johan Meijer
Benno van Rijn (captain)
Edward Steggerda

Crazy House speelt zijn thuiswedstrijd bij Café Freddy’s in Ter Aar. 

Downstairs 1, Katwijk
Ja men vraagt er al twee weken om, Dowstairs 1 het is volgens insiders in de eredivisie met de versterking Perry Noordermeer nu echt een team die mee gaat doen om het kampioenschap, ik vind dat te makkelijk gezegd. Ik gun de mannen uit Katwijk nog een seizoen om toch even aan elkaar te wennen en dan kunnen ze volgend jaar toeslaan. Ja het rijtje Henny v/d Ster, Mart van Beelen, Matthijs de Vos, Henk Snellenburg, Ja en dan nog Elmer Kralt, Gertje Guijt het is een knappe selectie met genoeg ervaring aan boord maar om week in week uit toe slaan! Hmm lastig lastig. Dat je mooie wedstrijden gaat krijgen dat is wel zeker!

Het volledige team van Downstairs 1 ziet er als volgt uit 
Martin van Beelen
Gert Guijt
Elmer Kralt
Perry Noordermeer
Henk Snellenburg
Henny van der Ster
Matthijs de Vos (captain)

Downstairs 1 speelt zijn thuiswedstrijd van de Katwijkse Dart Vereniging. 

Dartshop Leiden, Leiden
De mannen van Dartshop Leiden hebben Marco Custers en Dustin Straver zien vertrekken maar als je dan Lars en Brent Plaisier er voor terug krijgt is er eigenlijk niks aan de hand, ja tegenstanders die het minder leuk vinden om van ‘’jonge’’ honden te verliezen maar goed dat is lekker hun probleem. Nee Dartshop Leiden heeft nu met Kristiaan de Boer, Arjan v/d Mey toch echt wel de nodige ervaring aan boord en met het talent van Bas Leeflang zit het ook wel goed en dan hebben ze nog Felix Belfroid die lekker kan schrijven, ja ook weer zo’n team die van iedere tegenstander KAN winnen. Maar om het kampioenschap meedoen zie ik dit seizoen nog niet gebeuren.

Het volledige team van Dartshop Leiden ziet er als volgt uit 
Felix Belfroid
Kristiaan de Boer
Bas Leeflang
Arjan van de Mey (captain)
Lars Plaisier
Brent Plaisier

Dartshop Leiden speelt zijn thuiswedstrijden in de Leidse Dart Vereniging. 


Heeft u ook DBBR Darts nieuws te melden? Laat het even weten via Facebook aan Mark Honsbeek of per email: info@honsbeekmedia.nl of per telefoonnummer 06-23706237