UITGELICHT: DBBR Eredivisie seizoen 2017/2018 DEEL #4

In ons dossier UITGELICHT bekijken we de eredivisie teams, wie zijn er bij gekomen, wie zijn er weg en wat zijn de kansen voor dit seizoen. Deze week bekijken we twee teams die zich toch wel redelijk hebben weten te versterken! Maar een top vijf notering lijkt er niet in te zitten. 

NUL182, Alphen a/d Rijn
De mannen van NUL182 uit Alphen a/d Rijn hebben André Ligthart zien vertrekken naar de kampioen Rames Sjaffies en Enrico Tolboom gaat het even rustiger aan doen en die gaan we dus ook niet meer terug zien en dat is toch wel een flinke aderlating voor Nul182. Maar de mannen uit Alphen a/d Rijn laten zich zeker niet uit het veld slaan, drie nieuwe spelers zijn er aangetrokken te weten Dennis Dolislager, Jan Zendman, en Marco Zweere. Dolislager is een ‘’jonge hond’’ die makkelijk de 180 weet te vinden en ervaring gaat opdoen in Alphen a/d Rijn, maar met Jan Zendman heeft de ploeg echt een ervaren rot erbij gehaald, hij zal niet direct André Ligthart kunnen vervangen maar hij komt er wel dicht in de buurt. Marco Zweere zal er als stand-in bij komen en waar nodig zijn speelminuten krijgen.

Ja als we dan naar het geheel kijken dan zien ik geen problemen voor handhaving in de eredivisie maar een top 5 zal er zeker niet in zitten.

Het volledige team van NUL182 ziet er als volgt uit
Taco van Delft
Dennis Dolislager
Mischa de Jongh
Mike van Pelt (captain)
Jan Zendman
Marco Zweere

Nul182 speelt zijn thuiswedstrijden bij Paul’s Darthuis in Alphen a/d Rijn

The Specials, Nieuw Vennep
Bij The Specials is Edward Steggerda vertrokken naar Crazy House en is Owen v/d Vlugt Zijn heil gaan zoeken in een lagere divisie, maar met twee nieuwe spelers erbij te weten Edwin Kerkvliet en Louis van Bruggen blijft de schade eigenlijk nog wel beperkt in Nieuw Vennep en misschien worden ze er zelfs wel sterker op, Kerkvliet is onwijs gevaarlijk maar speelde de afgelopen seizoenen nog niet eerder bij een stabiel eredivisie team, en dus is het even afwachten wat dit met hem doet, over Louis van Bruggen kunnen we jullie helaas nog niet veel vertellen, maar we gaan er vanuit dat dit na dit seizoen wel anders zal zijn!

Voor de rest is het team met spelers als Arjen de Jong, Richard Haaima, Remco Tims en John Koster toch echt wel gevaarlijk voor iedere tegenstander, alleen ook voor dit team is de stap richting de top 4 gewoon net even te zwaar en zullen ze tevreden moeten zijn met een plekje 5, 6, 7 of 8.

Het volledige team van The Specials ziet er als volgt uit
Louis van Bruggen
Richard Haaima (captain)
Arjen de Jong
Edwin Kerkvliet
John Koster
Remco Tims

The Specials speelt zijn thuiswedstrijden bij Voetbal Vereniging VVC, TIPJE! Laat even de banen controleren! Scheelt een aantal KM! 😊

Volgende week sluiten we ons dossier UITGELICHT wat betreft de DBBR eredivisie seizoen 2017/2018 af, dan komen Fast to Zero en The Dominators nog voorbij.


Heeft u ook DBBR Darts nieuws te melden? Laat het even weten via Facebook aan Mark Honsbeek of per email: info@honsbeekmedia.nl of per telefoonnummer 06-23706237