We gaan beginnen!

aankomende week de 1e speelronde seizoen 2022-2023

Yes, aankomende week gaan we weer competitie darten! Wij kunnen niet wachten en hopelijk jullie ook niet!


Voor diegene die nog niet de competitiemap hebben opgehaald hieronder de pdf’s naar het nieuwe wedstrijdformulier en reglementen. Alles wat rood is in de reglementen is nieuw of veranderd. Let hierbij vooral op het vaste koppelschema, je start allebei met je 1e koppel ( A ) en dan wissel je beide in het 2e koppel ( B ) Bij het thuisteam gooit team A weer het 3e koppel en het uitteam blijft dan staan met koppel B. Uiteraard mag je hierin gewoon een wisselspeler toepassen, de speler die is gewisseld mag daarna niet meer deelnemen aan de wedstrijd. Ophalen van een competitiemap kan uiteraard nog maar stuur even een whatsapp berichtje of e-mail om dit af te spreken.

Wedstrijdreglement DBBR 2022 nieuw

WedstrijdformulierEre1e

Wedstrijdformulier234


Voor de Beker hopen we volgende week de loting online te hebben. Sommige teams hebben met inschrijven niet kunnen aangeven of zij wel of niet aan de beker willen meedoen. Wij hebben tijdens de SuperCup en met ophalen van de competitiemap veel van deze teams al kunnen tackelen. De overige teams hebben wij een bericht verzonden met de vraag of zij wel of niet willen meedoen. Zodra wij deze reacties compleet hebben ( gaat om 10 teams ) dan zullen we de loting doen en deze publiceren.

Dit jaar organiseren we de beker weer met een verliezersronde zoals jullie in de poll hebben besloten. Verlies je de eerste ronde ( een claim is ook verliezen ) dan belandt je in de verliezersronde. Afhankelijk van het aantal deelnemende teams zal er naar verwachting in ronde 3 worden gestart met de verliezersronde. Zodra je vanaf de 2e partij verliest ben je klaar in de beker gezien dit een Knock-Out toernooi is.


Daarnaast organiseren we dit jaar iets nieuws. Wie is de beste speler per divisie : beste 16 spelers divisie

Per divisie ( Ere, 1e, 2e, 3e & 4e ) zullen we een eindtoernooi houden voor de beste 16 spelers. Hoe je hiervoor in aanmerking komt en hoe dit vorm gaat krijgen zal in de loop van het seizoen bekend gemaakt worden. We hopen hiermee tegemoet te komen aan de vraag om ook voor de lagere divisies iets te organiseren.


Rankings zijn op dit moment nog niet gepland, we komen hier spoedig op terug.


Onderstaand nog even onze contactgegevens. Bij voorkeur graag whatsappen of e-mailen met vermelding van je naam, teamnaam en divisie. Met deze gegevens kunnen wij in teambeheer eventuele benodigde gegevens opzoeken. Mocht je toch telefonisch contact wensen doe dit dan tussen 19:00 en 21:00uur op doordeweekse avonden, wij werken ook dus nemen overdag de telefoon niet op. Wanneer je ons niet gelijk te pakken krijgt bellen we je z.s.m. terug, we werken met een DUO Sim dus de telefoon gaat bij 1 van ons 2 over.

Dan rest ons niets anders dan jullie een voorspoedig en sportief seizoen te wensen. Heel veel succes allemaal!

Met vriendelijke groet,

Tilly en Evelien