WE WETEN HET NIET…………..

CORONA : Nooit had ik gedacht dat dit vreselijk virus zoveel inpact op ons leven zou hebben.
Twee weken geleden melden we jullie dat de competitie en de beker tijdelijk zouden worden uitgesteld tot een nader te bepalen datum.
Zelf was ik al een beetje aan het puzzelen hoe we ondanks deze onderbreking de competitie en beker tot een mooi en eerlijk einde konden brengen.
Zojuist keek ik het nieuws en iedereen kreeg te horen dat alle evenementen tot 1 juni worden uitgesteld.
Wat betekent dit voor ons, (heel veel vragen en nog geen antwoorden)
Zoals het er nu uit ziet zal de competitie en beker waarschijnlijk niet afgemaakt kunnen worden.
Hoe gaan we eindigen met onze competitie, wie wordt er kampioen en wie degradeert er, ook daar kunnen we geen antwoord opgeven.
Finaledagen, zowel voor de DBBR al voor de NDB, gaan die nog door of niet, we weten het niet.
Dit geldt zowel voor de Divisie kampioenschappen, Beker kampioenschappen, Laco en Jeugd.
Hoe gaat het met onze speelgelegenheden, hoelang gaat het duren voordat zei hun deuren weer kunnen openen om onze leden hun wedstrijden te laten spelen. En redden ze het tijdens deze moeilijke tijden, 3 weken dicht was misschien nog te overleven, maar wat gebeurt er met deze horeca gelegenheden als ze ook tot 1 juni hun deuren gesloten moeten houden. Wij wensen ze alle sterkte om deze moeilijke tijd te overleven.
14 April zouden we onze ALV houden en voor mij zou dit tevens mijn afscheid als voorzitter zijn, maar een kapitein verlaat een schip in nood altijd als laatste, ook deze ALV zal worden verschoven naar en nader te bepalen datum, tot deze ALV zal ik mijn functie als voorzitter blijven volbrengen, en samen met de overige bestuursleden en NDB er alles aan doen om uiteindelijk tot antwoorden te komen.
In de 30 jaar dat ik betrokken ben bij onze sport heb ik nog nooit iets meegemaakt waar ik geen oplossing voor kon vinden, altijd kwam ik er wel uit en wist iets te bedenken om weer verder te kunnen gaan, maar op dit moment zijn er te veel vragen waar nog geen oplossing voor te vinden is.
Helaas kan ik alleen maar zeggen, we weten het nu nog niet, maar hopen zo snel mogelijk om samen met de NDB met antwoorden te komen.
Verder hoop ik dat iedereen weer gezond uit deze zware periode komt en we samen het darten weer op een vrolijke en gezellige manier op te kunnen pakken.

Gerrit Wijnands
Voorzitter DBBR